Rehber :
   
Oto Kiralama
Eko Rent A Car
Europcar Araç Kiralamal
Tamamını Göster...
   
    Kullanıcı Adı:   
    Parola:           
                       
28.06.2009
Şampiyonlık İçin İddialıyız


Trabzonspor'un yeni transferi Tjikuzu, çok büyük bir takıma geldiğini ifade ederek, "Kimsenin tahmin etmediği başarıları elde edeceğiz" dedi. 

Trabzonspor'un yeni sezon öncesi İstanbul Büyükşehir Belediyespor'dan 750 bin Euro bonservis bedeli ödeyerek kadrosuna kattığı Namibyalı futbolcu Razundara Tjikuzu, bordo - mavili takıma önemli işleri başarmaya geldiğini söyledi. 

Bordo - mavili takımdan yıllık 450 bin Euro alacak olan Tjikuzu, yabancı kontenjanının Faty Papy'inin resmen Rizespor'a verilmesinden sonra boşalmasıyla 3 yıllık resmi sözleşmeye imza atacak. Tjikuzu, yaptığı açıklamada, Trabzonspor'a oynamaya geldiğini belirterek, "Trabzonspor iyi bir takım. Bu iyi takıma ben de mümkün olduğu kadar katkı yapmak istiyorum. Fazlasıyla şans bulacağıma inanıyorum. Zaten buraya gelmemin en büyük sebeplerinden bir tanesi de bu" diye konuştu. 

Tjikuzu, ligde kimsenin tahmin edemeyeceği bir başarı yakalayacaklarını belirterek, "Şampiyonluk söz konusu olduğunda herkes Beşiktaş, Galatasaray ve Fenerbahçe'den bahsediyor ama biz bu sene çok iddialıyız. Bunu da kanıtlayacağız. Benimle ilgili akıllarda kalan soru işaretleri varsa da bunları lig başladığında sileceğimden kimsenin şüphesi olmasın. İyi bir kamp dönemi geçirerek, yeni takımıma şampiyonluk yolunda önemli katkılar yapmak istiyorum" dedi. 

ENGİN BAYTAR ÇOK MUTLU 

Öte yandan bordo - mavili takımın Gençlerbirliği'ne 300 bin Euro ve isimleri daha sonra açıklanacak olan iki genç futbolcuyu vererek kadrosuna kattığı Engin Baytar, dün gece geç saatlerde Trabzonspor'un Isparta Davraz'da kamp yaptığı Sirene Resort Otel'e geldi. Önümüzdeki günlerde iki yıllık sözleşmeye imza atacak olan Engin, "Hayallerim gerçekleşti. Hep 61 numaralı formayı giyiyordum.

Toplam Okunma Sayısı : 1915

GülNet İnternet Hizmetleri, GülKom Mühendislik Bilgisayar Ltd.Şti.
Gazipaşa Mah. Cudi Bey Mektep Sok.Mahmut Reis Apt. No:7 Kat:2 Daire:4 Trabzon / TÜRKİYE
Tel: +90 462 326 61 42 - Fax: 0 (462) 326 99 59
E-mail: info@visittrabzon.com