Rehber :
   
Plaj & Dinlenme Tesisleri
Mavi Kıyı
Dillioğlu Tesisleri
Paşa Tatil Köyü
Kervan Tesisleri
Tamamını Göster...
   
    Kullanıcı Adı:   
    Parola:           
                       
28.06.2009
Trabzonsporda Transfer Bitmez


Trabzonspor'un kamp kafilesi başkanı Halil İbrahim Akçay, 2009-2010 futbol sezonunun ciddi ve önemli geçeceğini belirterek, Trabzonspor'un da bu doğrultuda çalışmalarını yürüttüğünü söyledi. 

Trabzonspor, 2009-2010 sezonu öncesi Türkiye'deki kamp çalışmalarını yapmak üzere Isparta'nın Davraz Kayak Merkezi'ndeki Isparta Sirene Davraz Mountain Sport Resort Oteli'nde kampa girdi. 

Kafileyle birlikte otele gelen Halil İbrahim Akçay, gazetecilerin sorularını yanıtladı. Kampa yeni başladıklarını ve yeni bir kafileyle otele geldiklerini belirten Akçay, hazırlık çalışmalarına da yarın başlayacaklarını söyledi. Akçay, ''Sezonun çok ciddi ve önemli geçeceğini düşünerek biz de ciddi bir hazırlık kampı için start veriyoruz. Allah kısmet ederse, buradaki hazırlık kampından sonra ikinci etap olan Hollanda'ya geçeceğiz" dedi. 

Yabancı oyuncuların kampa daha sonra katılacaklarını dile getiren Akçay, transferler konusundaysa, "Trabzon çok büyük bir camia olduğu için transfer hiçbir zaman bitmez. Her an herşey olabilir. Bütün yönetim kurulu üyesi arkadaşlarımız bu konudaki çalışmalarına devam ediyor. Zaten biraz sonra önemli transferimiz olan arkadaşımız kampa katılacak, yoldalar zaten. Transfer çalışmalarımız devam edecek." 

Toplam Okunma Sayısı : 1936

GülNet İnternet Hizmetleri, GülKom Mühendislik Bilgisayar Ltd.Şti.
Gazipaşa Mah. Cudi Bey Mektep Sok.Mahmut Reis Apt. No:7 Kat:2 Daire:4 Trabzon / TÜRKİYE
Tel: +90 462 326 61 42 - Fax: 0 (462) 326 99 59
E-mail: info@visittrabzon.com