Rehber :
   
Eczaneler
Ediz Eczanesi
Ongan Eczanesi
Akar Eczanesi
Tamamını Göster...
   
    Kullanıcı Adı:   
    Parola:           
                       
28.06.2009
Geldiği İlk Gün Çocuklarıyla Birlikte Trabzon Sanatevini Ziyaret Etti


Trabzon valiliğine atanan Recep Kızılcık’ın eşi Sema Kızılcık, Trabzon’a geldiği ilk gün yaptığı inceleme gezisinde çocuklarıyla birlikte Trabzon Sanatevini ziyaret etti.

 

Trabzon Sanatevi, kuruluşundan bu güne geçen iki yıllık süre içerisinde gerçekleştirdiği etkinliklerle Trabzon’un kültür ve sanat hayatında önemli yer tutmuştur.

On sanat derneğinin bir araya gelerek güç birliği yaptığı ve haziran ayı içerisinde gerçekleştirdiği sanat günleriyle de bu konuda ne denli iddialı olduğunu göstermiştir.

Trabzon’a yeni atanan vali Dr. Recep Kızılcık’ın eşi Sema Kızılcık, 26 Haziran tarihinde geldiği Trabzon’u çocuklarıyla birlikte gezerken, Trabzon Sanatevini de ziyaret etmeyi ihmal etmedi.

Trabzon Sanatevini ziyareti sırasında Karikatürcüler Derneği Trabzon Temsilcisi ve Sanatevi Derneği Başkanı Adnan Taç ve karikatür sanatçısı Tamer Küçük’ten sanatevi ile ilgili bilgi aldı. Sanatevinin genel yapısı ve işlevi hakkında bilgi veren Adnan Taç, sanatevini tanıtıcı kitapçığını kendisine hediye etti ve Trabzon’a geldiği ilk gün sanatevini ziyaret etmesinden duyduğu memnuniyeti belirtti. Sanatevini çok beğendiğini belirten bayan Kızılcık, kültürel ve sanatsal faaliyetlerin önemli merkezlerinden biri olan Trabzon’da sanat derneklerinin bir arada olmasını ve birlikte hareket etmelerinin önemine değinerek kendisinin de sosyal amaçlı dernek çalışmaları konusunda deneyimli olduğunu söyledi. Son olarak, Adnan Taç ve Tamer Küçük ile sanatevini ve sanatevinde açılmış olan resim ve karikatür sergilerini de gezerek fırsat buldukça ziyaret edeceğini söyledi.

Toplam Okunma Sayısı : 2098

GülNet İnternet Hizmetleri, GülKom Mühendislik Bilgisayar Ltd.Şti.
Gazipaşa Mah. Cudi Bey Mektep Sok.Mahmut Reis Apt. No:7 Kat:2 Daire:4 Trabzon / TÜRKİYE
Tel: +90 462 326 61 42 - Fax: 0 (462) 326 99 59
E-mail: info@visittrabzon.com