Rehber :
   
Oto Kiralama
Eko Rent A Car
Europcar Araç Kiralamal
Tamamını Göster...
   
    Kullanıcı Adı:   
    Parola:           
                       
30.06.2009
Trabzon Futbol Kentidir


Dernek Yönetim Kurulumuz Belediye Başkanı Dr.Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu’nu makamında ziyaret etti. Gümrükçüoğlu, dernek yönetim kurulu üyelerimize hayatını kaybeden eski kaptanımız Bülent Şahinkaya’nın ölümünden duyduğu üzüntüyü dile getirerek başsağlığı dileğinde bulundu. 

   Belediye Başkanı Gümrükçüoğlu, Trabzon’un futbol kenti olduğunu belirterek, “Trabzonspor geçmişte kendi yetiştirdiği futbolcularla büyük başarılar elde etti. Bu futbolcuların bugün bir çatı altında toplanmaları güzel bir dayanışma örneğidir. Kendilerine başarılar diliyorum. Belediye olarak hep beraber futbol kentine yakışır hizmetler yapacağız.” dedi. 

   Başkan Gümrükçüoğlu, derneğin kendilerine olan taleplerini inceleteceğini ifade ederek ‘’Sonuçta yapacağınız hizmet Trabzon futbolunun gelişimine katkı verecektir. Bu nedenle imkanlar dahilinde talebe cevap vereceğiz.’’diye konuştu. 

   Profesyonel Futbolcular Derneği Başkan Yardımcısı İlyas Akçay, Başkan Gümrükçüoğlu’na yeni görevinde başarılar dileyerek, futbol adına yapılacak her hizmette Belediyenin yanında olacaklarını söyledi.
Akçay, Belediye Başkanının spora olan desteğinin ve yakınlığını kendilerini son derece mutlu ettiğini, Tabzonspor’un sporuna önemli katkı sağlayacaklarına inandıklarını ifade etti. 

   Ziyarete Başkan Yardımcısı İlyas Akçay’ın yanı sıra yönetim kurulu üyeleri Selahittin Diyadin, Bekir Barçın, Berkant Demirkan ve Cengiz Akçay’da katıldı.  

Toplam Okunma Sayısı : 2020

GülNet İnternet Hizmetleri, GülKom Mühendislik Bilgisayar Ltd.Şti.
Gazipaşa Mah. Cudi Bey Mektep Sok.Mahmut Reis Apt. No:7 Kat:2 Daire:4 Trabzon / TÜRKİYE
Tel: +90 462 326 61 42 - Fax: 0 (462) 326 99 59
E-mail: info@visittrabzon.com