Rehber :
   
Plaj & Dinlenme Tesisleri
Mavi Kıyı
Dillioğlu Tesisleri
Paşa Tatil Köyü
Kervan Tesisleri
Tamamını Göster...
   
    Kullanıcı Adı:   
    Parola:           
                       
30.06.2009
Vali Kızılcık "KTÜ İle Ayrılmaz Birlikteliğimiz Olacaktır"


Karadeniz Teknik Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İbrahim Özen beraberinde rektör yardımcıları ile birlikte Trabzon Valisi Dr. Recep Kızılcık’ı makamında ziyaret etti.
            Batman Valiliği görevinden Trabzon Valiliği görevine atanan Vali Recep Kızılcık’a nezaket ziyaretinde bulunduğunu belirten Rektör Özen, “Sayın valimizin Batman’da yaptığı başarılı çalışmaları ilimizde de devam ettireceğine inanıyorum. Kendisine başarılar diliyorum.” dedi.
Vali Kızılcık ise Prof Dr. Özen’e kendisine yaptığı nezaket ziyaretinden dolayı teşekkür ederek, bilgi, zaman ve enerjiyi yönetmenin çok önemli olduğunu ifade etti. Bilgiyi yönetebilmek için toplum olarak üniversitelere ve burada görev yapan bilim insanlarına ihtiyaç olduğunu belirten Vali Kızılcık, “Çünkü bilginin üretildiği yer üniversitelerdir. Bu anlamda bizim üniversitemiz ile ayrılmaz birlikteliğimiz söz konusu olacaktır.” şeklinde konuştu.
Az zamanda çok işler yaparak Ulu Önder Atatürk’ün emanet ettiği Cumhuriyetin çok daha ileriye taşınması gerektiğini kaydeden Vali Kızılcık, bilgi, enerji ve zamanın birlikte yönetilmesi gerektiğini ifade etti. Vali Kızılcık, konuşmasını şöyle sürdürdü: “Bilgi ve zamanı yönetip enerjiyi iyi yönetemezseniz bilgi ve zamanı yönetmenizin de bir anlamı kalmaz. Bu üç unsuru en iyi şekilde yönetmeniz gerekir.” diye konuştu.     
 
Toplam Okunma Sayısı : 2064

GülNet İnternet Hizmetleri, GülKom Mühendislik Bilgisayar Ltd.Şti.
Gazipaşa Mah. Cudi Bey Mektep Sok.Mahmut Reis Apt. No:7 Kat:2 Daire:4 Trabzon / TÜRKİYE
Tel: +90 462 326 61 42 - Fax: 0 (462) 326 99 59
E-mail: info@visittrabzon.com