Rehber :
   
Otel
Uzunkum Otel
Büyük Sümela Otel
Hotel Eray
Tamamını Göster...
   
    Kullanıcı Adı:   
    Parola:           
                       
02.07.2009
Başkan Gümrükçüoğlu:"Trabzonspor'u HES Ortağı Yapacağız"


Trabzonspor’a kalıcı gelir sağlamak amacıyla Trabzon Belediyesi harekete geçti.

Yasalar çerçevesinde Trabzonspor’a her zaman yardımcı olacaklarını belirten Başkan Gümrükçüoğlu, “Trabzonspor şehrimizin takımı. Yasal çerçevede yapılacak her şeyi yapmaya hazırız. Bu şehrin Belediye başkanı olarak yada belediye olarak polemiğe girmeyeceğimizi ve her zaman ki gibi yürekten kararlılığımızı göstermek zorundayız. Trabzonspor’un taleplerini yerine getirmek için çalışmalarımızı bir adım öne attık. Stadın kuzey bölgesinde Trabzonspor yönetimin talep ettiğinden daha fazla bir alanı kamulaştırılması için çalışmalar başlattık. Güney kısmındaki Atış Poligonunun oradan kaldırıp sahile taşıyacağız. Sahilde de poligon için yer tahsis ettik. Yine Trabzonspor’un Futbol federasyonuna söz verdiği yer için yine sahilde yer tahsisi yaptık. Sahildeki fuar alanı için de yasal süreci aşmaya çalışıyoruz.  Bunun için de Meclis üyelerimiz yoğun bir çalışma başlattılar. Bu çalışmayı bir an önce tamamlayıp, yasal bir zemine oturtup Trabzonspor’un yararlanmasını sağlayacağız. Ama bizim Trabzonspor için yapmayı planladığımız en önemli kaynak Atasu barajı üzerinde yapmayı planladığımız Hes lerdir. Belediye olarak bu hes’lere talibiz. Bu hes’leri aldıktan sonra Trabzonspor’u da hisse ortağı yapmayı planlıyoruz. Böylece buradan Trabzonspor’a çok önemli bir gelir kazandırmış olacağız.” dedi.

 

500 Kombine İle Trabzonspor’a Destek

 

Trabzon Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Trabzonspor’un kombine satışlarına destek amacıyla Belediye olarak ilk etapta 500 adet kombine aldı. Belediyenin aldığı kombinelerden 1.250 tl yi peşin ödeyerek kendisine de bir kombine satın alan Başkan Gümrükçüoğlu, belediye Meclis üyelerinden de kombine almalarını istedi.

Başkan Gümrükçüoğlu, Trabzonspor’a destek olmanın en önemli şartının kombine almak olduğunu belirterek, “Taraftarlarımızın takımlarına sahip çıkmanın ilk işareti kombine almaktır. Herkes bütçesine göre kombinesini almalıdır. Belediye olarak ilk etapta 500 adet kombine alarak Trabzonspor’a katkı sağladık. Daha sonra 500 adet daha almayı planlıyoruz. Her kurum kendisine göre bu kombinelerden alıp üyelerine dağıtmalıdır.” dedi.

Toplam Okunma Sayısı : 1851

GülNet İnternet Hizmetleri, GülKom Mühendislik Bilgisayar Ltd.Şti.
Gazipaşa Mah. Cudi Bey Mektep Sok.Mahmut Reis Apt. No:7 Kat:2 Daire:4 Trabzon / TÜRKİYE
Tel: +90 462 326 61 42 - Fax: 0 (462) 326 99 59
E-mail: info@visittrabzon.com