Rehber :
   
Restorant
Berk İkinci Bahar
Ali Usta
Cemil Usta
Hatipoğlu Spor Kompleksi
Akçaabat Kültür Park
Yıldızlı Nezih Bahçe
Tamamını Göster...
   
    Kullanıcı Adı:   
    Parola:           
                       
02.07.2009
Kamp Notları ve Transfer Gelişmeleri


Turkcell Süper Ligi'nde yeni sezon öncesi Isparta Davraz'da kamp yapan Trabzonspor'da Teknik Direktör Hugo Broos, disipliniyle futbolcuları kendine hayran bıraktı.

 

İdman sahasına futbolculardan önce gelen ve sahada incelemelerde bulunan Broos, antrenmanın sonunda da futbolculardan önce asla antrenman sahasını terk etmiyor.

İstediğini yapamayan futbolcuları da zaman zaman sert bir şekilde uyaran Broos, futbolcuların uyku saatlerine ve içtikleri sıvılara dahi dikkat ediyor.

Kampın geride kalan 5 gününde Göksu, Abdullah Karmil ve yeni transfer Ferhat Öztorun'un performansından fazlasıyla memnun kalan Broos, genç futbolcuların üzerinde titizlikle duruyor. Bu arada kamp yapılan alanın oldukça sıcak olması Belçikalı teknik adamı tedirgin ediyor.

 

Broos: "İki Mevkiiye Takviye İstedi"

 

Öte yandan dün yaptığı basın toplantısında, "Bu kadroyla şampiyon olmamız zor" diyen Hugo Broos'un başkan Sadri Şener'le yaptığı toplantı sonrası iki - üç takviye istediği öğrenildi. Özellikle sağbek mevkiine kesinlikle kaliteli bir transfer yapılmasını isteyen Broos, sol açık mevkiine de bir takviye istedi.

Broos'un orta sahadaki şişkinliğe dikkat çektiği, forvet transferi konusunda ise net bir fikir vermediği belirtildi. Bu arada Fatih Tekke'nin transferine onay veren Broos'un, forvete takviye istememesi ise çelişki yarattı.

Broos'un Şener'le yaptığı toplantıda, "Öncelikle belirlediğim iki bölgeye takviye istiyorum. O takviyeler yapıldıktan sonra şartlar uygun olursa Fatih Tekke'nin alınmasını da isterim" dediği öğrenildi.

 

Cale Düz Koşu Yaptı

 

Yeni sezon hazırlıklarını sabah saatlerinde yaptığı çalışmayla sürdüren Trabzonspor'da hafif sakatlığı bulunan Cale, takımdan ayrı düz koşu yaptı. Diğer futbolcular topla kondisyona yönelik çalışma yaparken, idmanda tüm futbolcuların neşeli oluşu dikkat çekti. Bordo - mavili takımda izinli olan Song ve Isaac'in bu gece geç saatlerde kampa katılacağı, Sylva'nın ise Cumartesi günü İstanbul'a geleceği açıklandı.

 

Yattara'ya Taviz Yok

 

Bordo - mavili takımda sezon öncesi yapılan bir çok kampa geç katılan Yattara, yine gecikmeli olarak kampa katılacak. İdarecileri arayarak 5 gün daha ekstra izin isteyen Yattara'ya taviz vermeyen Hugo Broos'un, "En geç Cuma günü kampa katılacak. Yoksa bunun cezasını kaldırır" diyerek tepkisini ortaya koydu. Broos'un, tam kadro çalışamamaktan dolayı şikayetçi olduğu belirtildi.

 

Serkan'ın Carlos Özlemi

 

Trabzonspor'la sözleşmesini iki yıl daha uzatan tecrübeli futbolcu Serkan Balcı, İzmir'de bulunan kurt köpeği Carlos'u çok özlüyor. Köpek özlemini kamp yaptıkları otelin iki kurt köpeğini severek gidermeye çalışan Serkan, "Carlos'u çok özledim. Bu iki köpekle onun özlemini gideriyorum. Ancak kurt köpekleri normalde sakin olmaz. Galiba bu iki kurt köpeğini buraya gelmeden önce baya hırpalamışlar" dedi.

 

Olağanüstü Genel Kurul Yarın Başlıyor

 

Trabzonspor'da 3 - 4 Temmuz tarihleri arasında 19 Mayıs Spor Salonu'nda yapılacak olan Olağanüstü Genel Kurul, yarın başlıyor. Mevcut başkan Başkan Sadri Şener'in tek liste halinde gideceği Olağanüstü Genel Kurul'un ilk gününde genel kurul üyeleri, mevcut yönetimin icraatlarını değerlendirecek ve yeni yönetimden taleplerini dile getirecek. Genel kurulda Başkan Sadri Şener'inde bir konuşma yapacağı öğrenildi.

Toplam Okunma Sayısı : 2019

GülNet İnternet Hizmetleri, GülKom Mühendislik Bilgisayar Ltd.Şti.
Gazipaşa Mah. Cudi Bey Mektep Sok.Mahmut Reis Apt. No:7 Kat:2 Daire:4 Trabzon / TÜRKİYE
Tel: +90 462 326 61 42 - Fax: 0 (462) 326 99 59
E-mail: info@visittrabzon.com