Rehber :
   
Alışveriş Merkezleri
Hatipoğlu Hipermarketler Zinciri
İsaoğlu Market
Tamamını Göster...
   
    Kullanıcı Adı:   
    Parola:           
                       
07.07.2009
Broos Tek Forvet Düşünüyor


Turkcell Süper Ligi'nde yeni sezon öncesi çok farklı bir Trabzonspor yaratmaya çalışan Belçikalı teknik adam Hugo Broos, Isparta Davraz'daki kampta farklı oyun kurguları deniyor. Kondisyon çalışmaları dışında çift kale maçlara büyük önem veren Broos, 4 - 5 - 1 ve 4 - 2 - 3 - 1 oyun kurguları üzerinde duruyor. Performansıyla Gökhan'ı geride bırakan Umut'u ileride tek forvet oynatan Belçikalı teknik adam, çift kale maçlarda forvet hattını Barış, Colman ve Engin ile destekliyor. Tjikuzu ve Selçuk'a orta sahada takımı toparlama görevini veren Broos, savunmada Serkan, Egemen, Giray ve Cale dörtlüsüne görev veriyor. Maç içerisinde sürekli olarak oyuncuların yerlerini değiştiren Broos futbolculara, "İyi olan formayı alır. Benim için şu anda as, yedek ayrımı yok" diyerek formayı kapmaları için mücadele etmeleri mesajını veriyor. 

Yattara'nın Morali Bozuldu 

Yönetimin, "Sen istersen bu transfere izin veririz" dediği Yattara'nın, Trabzonspor'dan gitmeye sıcak bakmadığı ve bu teklifi reddedeceği öğrenildi. 

Song Kampa Katıldı, Kriz Bitmedi 

Bordo - mavili takımda dün gece Isparta Darvaz'daki kampa katılan Rigobert Song'la ilgili kriz sona ermedi. Trabzonspor'un yeni sezonda kadroda düşünmediği Song'un, kampa katılmasına rağmen başka bir takıma transfer olma ihtimalinin yüksek olduğu belirtildi. Bu arada Song'un da kampa katılmasıyla birlikte bordo - mavili takım kampın bitmesi 4 gün kala ilk kez tam kadro olarak çalışma imkanı buldu. 

Gençlerin Umudu Sürüyor 

Trabzonspor'da teknik direktör Hugo Broos'un Davraz kampında yakın ilgi gösterdiği gençlerden Abdullah Karmil, Göksu, Kadir ve Eren, kamp sonunda kadroda kalacaklarına inanıyor. Performansıyla Broos'un vazgeçilmezleri arasına giren Göksu, "Hocamın dediklerini harfiyen yerine getirmeye çalışıyorum. Umarım kamp sonunda Hollanda'ya getirilecek futbolcular arasında bende yer alırım"

Toplam Okunma Sayısı : 1880

GülNet İnternet Hizmetleri, GülKom Mühendislik Bilgisayar Ltd.Şti.
Gazipaşa Mah. Cudi Bey Mektep Sok.Mahmut Reis Apt. No:7 Kat:2 Daire:4 Trabzon / TÜRKİYE
Tel: +90 462 326 61 42 - Fax: 0 (462) 326 99 59
E-mail: info@visittrabzon.com