Rehber :
   
Hediyelik Eşya ve Oyuncak
Yuma Oyuncak
Tamamını Göster...
   
    Kullanıcı Adı:   
    Parola:           
                       
07.07.2009
Engin ve Ferhattan Açıklamalar


Isparta'da Davraz kayak merkezinde yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Trabzonspor’da yeni transferler Engin Baytar ve Ferhat Öztorun basın toplantısı düzenlediler. 

Engin Baytar çok iyi bir hazırlık dönemi geçirdiklerini belirtirken, profesyonel futbolcu olduklarını ve teknik direktörün isteklerini yerine getirme zorunluluklarının bulunduğunu vurguladı. Teknik Direktör Broos’un da düşündüğü sistem ve taktiğe göre kimin kendisine daha faydalı olacağının arayışı içerisinde bulunduğunu kaydeden Engin, “Teknik direktörümüz bizimle bireysel konuşmalar da yapıyor. Hollanda kampında bunu daha net göreceğimiz düşünüyorum. Herkes burada elinden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyor. Yeri geldiğinde ben de daha çabuk oynamasını biliyorum" diye konuştu. 

Engin, "Trabzonspor'da başarılı ve kalıcı olmak istiyorum. Yoğun bir çalışma dönemindeyiz. Hollanda kampında daha da çok yükleneceğiz. Lige hazırlanma açısından orada tüm takım olarak oynamak istediğimiz sistemi daha yakından çalışacağız. Yeni gelen bir hocamız var. Onu daha yakından tanımaya çalışıyoruz. İnşallah geçen sene Trabzonspor'un kaçırdığı şampiyonluğu bu sene yaşatmak, 7.şampiyonlukta pay sahibi olmak istiyoruz" ifadelerini kullandı. 

Eskişehirspor'da oynadığı zaman 61 numaralı formayı giydiğini de hatırlatan Engin Baytar, "Şu anda 61 numaralı formayı Barış giyiyor. Eğer izni ve rızası olursa bu formayı giymek istiyorum. Trabzonspor'a gelmeden önce Fenerbahçe'den resmi bir teklif aldım. Gençlerbirliği'nde mukavelemi uzatmadığım için hakkımda bazı olumsuz söylemler oldu. Ama bunların hiç birisi doğru değil” dedi. 

Bir başka yeni transferimiz Ferhat Öztorun da kampta güzel bir ortam olduğuna işaret ederek, şunları söyledi: “Her geçen gün çalışma şiddeti artıyor. Bu sezon yeni hedeflerimiz var. Isparta'dan sonra Hollanda'da da bir kamp yapacağız. Orası da fazlasıyla yoğun geçecek. İnşallah bu çalışmanın karşılığını alırız. Trabzon'da oynamak ve başarılı olmak istiyorum. Ondan sonra da hedefim Avrupa” 

Belçikalı hocamızın gençlerin üzerinde durmasının önemine de değinen Ferhat Öztorun, “Hocamızın bu düşüncesini boşa çıkarmamalıyız. Takımda çok güzel bir rekabet yaşanacağını düşünüyorum. Hem takım olarak hem de kendi adıma başarılı olmak istiyorum” diye konuştu.

Toplam Okunma Sayısı : 2220

GülNet İnternet Hizmetleri, GülKom Mühendislik Bilgisayar Ltd.Şti.
Gazipaşa Mah. Cudi Bey Mektep Sok.Mahmut Reis Apt. No:7 Kat:2 Daire:4 Trabzon / TÜRKİYE
Tel: +90 462 326 61 42 - Fax: 0 (462) 326 99 59
E-mail: info@visittrabzon.com