Rehber :
   
Dans Eğitim Merkezleri Tamamını Göster...
   
    Kullanıcı Adı:   
    Parola:           
                       
05.07.2009
Başbakan Erdoğan Belediye'yi ziyaret etti.



Başbakan Erdoğan Belediye'yi ziyaret etti.

   

       "Trabzon'u marka şehir yapacağız"

       AK Parti il kongresine ve bazı açılışlara katılmak üzere Trabzon'a gelen Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Belediyeyi ziyaret etti. Ziyarete Devlet Bakanı Faruk Özak, Vali Recep Kızılcık, milletvekilleri Asım Aykan, Cevdet Erdöl, Kemalettin Göktaş ve Safiye Seymenoğlu da katıldı. Belediye meclis üyelerinin de hazır bulunduğu ziyarette Belediye Başkan Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Başbakan Erdoğan'a gümüş işlemeli şehrin anahtarı ile serander ve kemençe hediye etti. Başbakan Erdoğan da belediye şeref defterine ziyareti ile ilgili görüşlerini yazarak imzaladı.

       Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Belediyeyi ziyareti sırasında Belediye önünde vatandaşlar tarafından sevgi gösterileriyle karşılandı. Başbakan Erdoğan Belediye önünde toplanan vatandaşlara hitaben yaptığı konuşmada, Trabzon'u marka şehir yapacaklarını belirterek, " Merkezi hükümet olarak 6,5 yıl içerisinde Trabzon'a önemli hizmetler yaptık. Sizler kararınızı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu kardeşimden yana verdiniz. İnşallah gerek merkezi yönetim olarak, gerekse de yerel yönetim olarak Trabzon'un kazanmış olduğu irtifayi çok daha farklı bir şekilde geliştireceğiz. Tanjant yolu, sahil yolu, Kentsel dönüşüm projeleri Trabzon'a kısa sürede kazandırdığımız önemli hizmetlerdir. Gerek Belediye Başkanımız Orhan beyle, gerekse de yeni valimiz Recep beyle birlikte el ele bir bütünleşme içinde bizde milletvekilleriyle birlikte yükün altına elimizi koyacağız ve Trabzon'u marka şehir haline getireceğiz." Dedi.

       Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu da ziyaretten büyük onur duyduğunu belirterek, "Sayın Başbakanımızı Trabzon'da ve Belediyemizde görmekten son derece gururluyum. Tüm halkımız adına kendisine hoş geldiniz diyorum. Sayın Başbakanımız, sayın Bakanımız ve Sayın Milletvekillerimizle birlikte Trabzon'a güzel hizmetler sunacağız. Hep birlikte el ele vererek bu güzel kenti marka şehir hakline getireceğiz" dedi.

       Başbakan Erdoğan Belediye Meclis salonunda meclis üyeleri ve Trabzon'daki sivil toplu örgüt temsilcileriyle buluştu. Belediye Meclis üyeleri ve Sivil Toplum Örgüt temsilcileri Başbakan Erdoğan'a Trabzon'un teşvik indiriminde 4. bölgede yer almasından dolayı teşekkür ettiler.

Toplam Okunma Sayısı : 1730

GülNet İnternet Hizmetleri, GülKom Mühendislik Bilgisayar Ltd.Şti.
Gazipaşa Mah. Cudi Bey Mektep Sok.Mahmut Reis Apt. No:7 Kat:2 Daire:4 Trabzon / TÜRKİYE
Tel: +90 462 326 61 42 - Fax: 0 (462) 326 99 59
E-mail: info@visittrabzon.com