Rehber :
   
Spor Merkezleri
Tode Spor Merkezi
Tamamını Göster...
   
    Kullanıcı Adı:   
    Parola:           
                       
07.07.2009
Belediye şehit ailelerini Çanakkale'ye gönderdi


Belediye şehit ailelerini Çanakkale'ye gönderdi


       Trabzon Belediyesi Şehit Aileleri Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği üyelerini gezi ve incelemelerde bulunmak üzere Çanakkale Şehitliği'ne gönderdi. 44 kişilik dernek üyeleri Belediyenin tahsis ettiği otobüsle Çanakkale'ye hareketinden önce Asri Mezarlıktaki şehitliği ziyaret ettiler.

       Belediye Başkanı Dr.Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, dernek üyelerini Belediye önünden uğurlarken yaptığı konuşmada, "Şehit aileleri bizim onurumuz, gururumuz başımızın tacıdır. Canlarını bu vatan uğruna verenlerin emanetleri olarak sizleri Çanakkale'ye göndermek bizim en çok haz duyduğumuz, şeref duyduğumuz bir davranıştır. O bakımdan ne kadar destek olabildiysek o kadar mutluyuz. Çanakkale Şehitliği bütün kuşakların, bütün evlatlarımızın gezmesi, görmesi ve ibret alması gereken bir yerdir. Bu vesile ile şehitlerimizi bir kez daha rahmetle anıyor yakınlarına sabır diliyorum" dedi.

       Şehit Aileleri Sosyal Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği Başkanı İsmail Karaca da Çanakkale gezilerine destek veren Belediye Başkanı Dr.Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu'na teşekkür etti.

Toplam Okunma Sayısı : 1581

GülNet İnternet Hizmetleri, GülKom Mühendislik Bilgisayar Ltd.Şti.
Gazipaşa Mah. Cudi Bey Mektep Sok.Mahmut Reis Apt. No:7 Kat:2 Daire:4 Trabzon / TÜRKİYE
Tel: +90 462 326 61 42 - Fax: 0 (462) 326 99 59
E-mail: info@visittrabzon.com