Rehber :
   
Klima ve Soğutma Sanayi
Olgun Klima
Tamamını Göster...
   
    Kullanıcı Adı:   
    Parola:           
                       
10.07.2009
Yeni Sezon İçin Umutlu Konuştular


Bordo - mavili takımın golcü futbolcusu Gökhan Ünal ise Hugo Broos'u yavaş yavaş tanımaya başladıklarını söyledi.

 

Gökhan, Davraz kampında kondisyona yönelik çalışmalara ağırlık verdiklerini vurgulayarak, "Taktik idmanı yapmaya çalışsak ta verimli olamadık. Hollanda kampı daha iyi olacak. Uyum sorununu çabuk atlattık ve yeni gelen arkadaşlarımızla da çabuk kaynaştık. Güzel bir kamp ortamında çalıştık. Hollanda kampının ardından da lige iyi bir giriş yapmak istiyoruz" dedi.

 

"Gol Krallığını Hedefliyorum"

 

Geçtiğimiz sezon zaman zaman çok zor günler geçirdiğini belirten Gökhan, şöyle konuştu:

 

"Geride kalan sezonda çok gol kaçırdım ama bu sene hedefim çok daha fazlasını atmak olacak. Çünkü Trabzon'a alıştım ve taraftarların ne istediğini biliyorum. İnşallah bu sezon hedeflerimin daha üstünde gol atacağım. Her sezon olduğu gibi bu sezonda gol krallığını hedefliyorum. Futbol hayatım bitene kadar da hedefim hep bu olacak."

 

"Çok Basit Goller Kaçırdım"

 

Bu sezon beklentilerin altında kalmayacağını da söyleyen Gökhan, "Geçtiğimiz sezon beklentilerin altında kaldım sanırım. Gerçi 15 gol atıp, 12 asist yaptım. Bu benim için yeterli olsa da, bazıları için yeterli olmuyor. Çok eleştirildik. Bazen çok kolay gollerde kaçırdım. Alışma döneminde atabileceğim golleri atamadım ama son 5 maçta iyi bir seri yakaladım. İnşallah bu seriyi lig başladığında devam ettirmek istiyorum" diye konuştu.

 

Selçuk: "Broos Otoriter Ve Disiplinli Bir Hoca"

 

Teknik direktör Hugo Broos'un orta sahada en çok güvendiği isimler arasında yer alan Selçuk İnan ise kamp döneminin oldukça verimli geçtiğini söyledi. Selçuk, Broos'a alıştıklarını ifade ederek, "Davraz kampında yeni hocamızın ne istediğini çözmeye çalıştık. Aslında çok şey istemiyor ama disiplinli ve otoriter bir hoca. Her hocanın istediği şeyleri istiyor. Burada daha çok kondisyona yönelik çalışma yaptık. Kamp çok iyi geçti diyebilirim. Zaten herkes geçen sezondan dolayı oldukça iyi motive olmuş. Geçen sezon kıl payı şampiyonlar ligini kaçırmıştık. Bu sezon aynı hatayı yapmak istemiyoruz. O yüzden çalışmalarımız çok iyi geçti ve herkes çok hırslıydı. Taktik olarak çok fazla çalışamadık. Taktik çalışmalarını da Hollanda kampında en iyi şekilde yapıp, lige tam anlamıyla hazır girmek istiyoruz" dedi.

 

"Hücuma Daha Çok Katkı Yapacağım"

 

Selçuk, yeni sezonda gol yollarında daha etkili olacağını belirterek, "Bu sezon herkes çok daha farklı bir Selçuk izleyecek. Geçen sezon hoca ne istiyorsa yapmaya çalışıyordum. Hüseyin ağabeyle ön libero olarak görev yapıyordum. Ancak geldiğim takım olan Manisaspor'da hücuma dönük oynuyordum. O yüzden orada skor anlamında daha çok katkı yapıyordum. Yine de geçtiğimiz sezon skor anlamında kötü değildim ama bu yıl daha iyi olacağım. Kendime bu konuda çok güveniyorum" diye konuştu. Başarılı orta saha oyuncusu bu yıl hedefleri arasında milli takıma gitmenin de yer aldığını ifade ederek, "Daha önce milli takıma gitmiştim. Son zamanlarda Fatih hocam çağırmadı, o kendi kararıdır. Ama bu sene tekrar o formayı giymek istiyorum" şeklinde konuştu.

Toplam Okunma Sayısı : 1749

GülNet İnternet Hizmetleri, GülKom Mühendislik Bilgisayar Ltd.Şti.
Gazipaşa Mah. Cudi Bey Mektep Sok.Mahmut Reis Apt. No:7 Kat:2 Daire:4 Trabzon / TÜRKİYE
Tel: +90 462 326 61 42 - Fax: 0 (462) 326 99 59
E-mail: info@visittrabzon.com