Rehber :
   
Züccaciye & Mutfak Eşyaları
Hakkı Akyüz Mutfak Eşyaları
Tamamını Göster...
   
    Kullanıcı Adı:   
    Parola:           
                       
10.07.2009
Bayan Kızılcık Yardıma Muhtaç Aileleri Ziyaret Ediyor


Trabzon Valisi Dr. Recep Kızılcık’ın eşi Sema Kızılcık, Trabzon’da yardıma muhtaç aileleri ziyaret ederek, sorunlarına çözüm arıyor.

 

Yardıma muhtaç aileleri evlerinde ziyaret edip onların sorunlarını dinleyen Bayan Kızılcık, yaptığı ziyaretlerle yardıma düşkün ailelere destek oluyor. İlk olarak Pelitli Beldesi’nde yalnız yaşayan 79 yaşındaki Hanımcık Yamanoğlu’nun evine konuk olan Bayan Kızılcık, sohbet edip gönlünü aldığı Yamanoğlu’na gıda ve nakdi yardımda bulundu. Bayan Kızılcık’ı kendi evinde görmekten dolayı çok mutlu olduğunu dile getiren yaşlı kadın, ziyaretin kendisini devletin sahiplenmesi olarak gördüğünü söyleyerek duygusal anlar yaşadı. Yaşlı kadına sarılan Bayan Kızılcık, Trabzon’da el birliğiyle yardıma muhtaç bütün vatandaşların her zaman yanında olacaklarını kaydederek, hiç kimsenin kaderine terk edilmiş olmadığını söyledi.

Daha sonra Üniversite Mahallesi’nde oturan Asiye Kurnaz’ı evinde ziyaret eden Bayan Kızılcık, yaşlı kadının ihtiyaçlarının giderilmesi için gıda ve nakdi yardımda bulundu.

Ziyaret sırasında Bayan Kızılcık’ın yanına gelen başka bir ailede kızlarının evleneceğini söyleyince Bayan Kızılcık, kendilerine gerekli desteği vereceğini söyledi. Ziyaretlerinde çocukları da unutmayan Bayan Kızılcık, çocuklara çikolata ve çeşitli hediyeler verdi.  

Bayan Kızılcık, toplum olarak yaşlılarımıza gösterilen hürmetin artarak sürmesi gerektiğini belirterek, “Toplum olarak bizim çok güzel bir dayanışmamız var. Bizim amacımız bu dayanışmayı daha geniş bir çevreye yayarak yardıma muhtaç vatandaşlarımıza bir nebzede olsa yardım etmektir. Toplumu ayakta tutan dinamiklerimizi sürekli canlı tutarak birlikteliğimizi güçlendirmek için yaptığımız bu ziyaretlerimizden büyük huzur duyuyoruz” şeklinde konuştu.

Toplam Okunma Sayısı : 1828

GülNet İnternet Hizmetleri, GülKom Mühendislik Bilgisayar Ltd.Şti.
Gazipaşa Mah. Cudi Bey Mektep Sok.Mahmut Reis Apt. No:7 Kat:2 Daire:4 Trabzon / TÜRKİYE
Tel: +90 462 326 61 42 - Fax: 0 (462) 326 99 59
E-mail: info@visittrabzon.com