Rehber :
   
Restaurant Bar, Cafe Bar, Pub
Altmışbir'a
Galanima Restaurant
Lazeli Restaurant
Tamamını Göster...
   
    Kullanıcı Adı:   
    Parola:           
                       
10.07.2009
Trabzon Benim Yuvam


Trabzonspor'un Gineli yıldızı Ibrahima Yattara, Trabzonspor'da çok mutlu olduğunu ve Trabzon'un, ikinci yuvası olduğunu söyledi. 

Trabzonspor'un Gineli futbolcusu Ibrahima Yattara, Trabzon'da çok mutlu olduğunu belirterek, "Ben her şeyi burada kazandım. Burası benim ikinci yuvam. Bu yüzden 61 numaralı formayı en iyi şekilde temsil edeceğim" dedi. Golcü futbolcu Gökhan Ünal ise gelecek sezon çok daha fazla gol atacağını söyledi. 

Trabzonspor'da Gökhan Ünal, Selçuk İnan ve Gineli futbolcu Ibrahima Yattara, Isparta Davraz'da yapılan 13 günlük kampı değerlendirdi. Bordo - mavili takımdan Katar'ın Al Saad Kulübü'ne transferi gündemde olan Gineli futbolcu Ibrahima Yattara, çok iyi bir kamp dönemi geçirdiklerini belirterek, "Takımda futbolcular ve hocalar arasındaki atmosfer çok iyi, Lig başladığında daha da iyi olacağız. Yabancı teknik direktörle rahat çalıştık. Herkes ondan memnun ve inşallah böyle devam eder" dedi. 

"Her Şeyimi Trabzon'da Kazandım" 

Yattara, gelecek sezon 61 numaralı formayı giyeceği için çok heyecanlı olduğunu da ifade ederek, "Altı sezondur buradayım ve bu yedinci senem. Bana her şeyimi Trabzonspor verdi. Burası benim evim ve çok mutluyum. Sanki kendi ülkem gibi. Her şeyimi burada kazandım. Geçen sene 61 numaralı formayı giymeyi kabul etmemiştim ama bu sezon kabul ettim. Çünkü 61 numara çok önemli. 61 numara her maçta sahada olmalı ve takıma çok fazla katkı yapmalı. 61 numara bana verildiğine göre demek ki bana güveniliyor. Ben de bu sene takıma çok şey vermek istiyorum. O yüzden 61 numarayı kabul ettim" şeklinde konuştu.

Toplam Okunma Sayısı : 1970

GülNet İnternet Hizmetleri, GülKom Mühendislik Bilgisayar Ltd.Şti.
Gazipaşa Mah. Cudi Bey Mektep Sok.Mahmut Reis Apt. No:7 Kat:2 Daire:4 Trabzon / TÜRKİYE
Tel: +90 462 326 61 42 - Fax: 0 (462) 326 99 59
E-mail: info@visittrabzon.com