Rehber :
   
Tekstil ve Konfeksiyon
Saka Giyim
Dizayn Tekstil
Meryem İç Giyim
Tamamını Göster...
   
    Kullanıcı Adı:   
    Parola:           
                       
13.07.2009
Broos Davraz Kampını Değerlendirdi


Isparta kampını tamamlayan Trabzonspor'da teknik direktör Hugo Broos, "Hollanda'daki 4 hazırlık maçında çalışmalarımızı pratiğe dökeceğiz" dedi. 

Trabzonspor Teknik Direktörü Hugo Broos, Isparta Davraz kampını değerlendirdi. Bordo-mavili oyuncuların performansından memnun kalan Belçikalı hoca, "Çalışma şartları ve ortam çok güzeldi. Takım, kampa hazır gelmiş. İdmanlarda zorlanan futbolcu sayısı çok azdı" dedi. Trabzonspor'un bir sonraki kamp rotasının Hollanda olacağının altını çizen Broos, "Yarın Hollanda hazırlıklarına başlıyoruz. 13 günde 4 tane hazırlık maçımız var. Belçika şampiyonu Standard Liege, Almanya'dan Homberg ve Bochum ile Hollanda'dan Heerenveen ile karşılaşacağız. Hem çalışacağız, hem de bu hazırlık maçlarında futbolumuzu pratiğe dökeceğiz. Eksiklerimizi gidereceğiz" yorumunda bulundu. 

Transfer Olabilir 

Lig başlamadan takımda revizyona gideceğini söyleyen bordo-mavili teknik adam, "Ben genelllikle çok oyuncu ile çalışmam. 25 ya da 26 kişi idealdir diye düşünüyorum. Böylece kadrodaki her futbolcu rekabete hazır olur. Ancak Hollanda kampında aramıza 1-2 yeni isim katılabilir" diyerek olası transfere yeşil ışık yaktı.

Toplam Okunma Sayısı : 1878

GülNet İnternet Hizmetleri, GülKom Mühendislik Bilgisayar Ltd.Şti.
Gazipaşa Mah. Cudi Bey Mektep Sok.Mahmut Reis Apt. No:7 Kat:2 Daire:4 Trabzon / TÜRKİYE
Tel: +90 462 326 61 42 - Fax: 0 (462) 326 99 59
E-mail: info@visittrabzon.com