Rehber :
   
Balık Lokantaları
Kılçık Balık Lokantası
Tamamını Göster...
   
    Kullanıcı Adı:   
    Parola:           
                       
13.07.2009
Alioğlundan Açıklamalar


Futbol Şube Sorumlusu İhsan Alioğlu, takımın eksikliklerinin mevcut futbolcularla giderilebileceğini, Fatih Tekke transferinin ise Trabzonspor gündeminin dışında olduğunu söyledi. 

Futbol Şube Sorumlusu İhsan Alioğlu, havalimanında basın mensuplarına bir açıklama yaptı. Alioğlu, "Davraz'da yaptığımız temel kamptan sonra şimdi de uygulama ortamına, maç ortamına gidiyoruz. 2 maç Hollanda ve 2 maç da Almanya'da oynayacağız. 

Trabzonspor'un bu yıla hangi kadro ve oyun anlayışı ile başlayacağının uygulamasını yapacağız. Umud ediyorum ki Davraz kampındaki verimlilik burada da elde edilir. Bunu da başarabileceğimizi düşünüyorum" dedi. 

"Hocamız Bizi, Biz de Onu Sevdik" 

Alioğlu, teknik direktör Hugo Bross'un sadece takımı değil, Türkiye'yi yeni tanımaya başladığını ifade ederek, Davraz kampının tanıma süreci olduğunu söyledi. Alioğlu, "Hocamız sadece takımı değil, Türkiye'yi de yeni tanımaya başladı. Bizi yeni tanımaya başladı. Bu kamp bir yerde bir birini tanıma süreci oldu. Hiç bir olumsuzluk olmadı. İntibalar iyi. Hollanda kampında karşılıklı iyi intibaları şekillendirme gayreti içinde olacağız. Hocamız bizi sevdi biz de onu sevdik" diye konuştu. 

Alioğlu, transferle ilgili olarak ise, "Bu zeminde belki mevcut oyuncularla beraber eksikler kısmen giderilebilir. Ama iddialı futbol takımlarının transferleri hiç bitmez. Eğer bu 4 müsabakadan sonra oyun sistemine göre aksayan konular olursa Traboknspor olarak elimizdeki imkanları kullanarak o eksiklikleri gidermeye çalışacağız" dedi. 

"Fatih Tekke Gündem Dışı" 

Alioğlu, Fatih Tekke transferini ise Trabzonspor gündeminini dışında tuttuklarını ifade ederek, "Bu konuda kulubün resmi açıklamaları var. O konuda belli bir duruşu var. Biz şu anda sezon başına konsantre olmak istediğimiz için bu konuyu gündemimizin dışında tutuyoruz" diye konuştu. 

Toplam Okunma Sayısı : 1862

GülNet İnternet Hizmetleri, GülKom Mühendislik Bilgisayar Ltd.Şti.
Gazipaşa Mah. Cudi Bey Mektep Sok.Mahmut Reis Apt. No:7 Kat:2 Daire:4 Trabzon / TÜRKİYE
Tel: +90 462 326 61 42 - Fax: 0 (462) 326 99 59
E-mail: info@visittrabzon.com