Rehber :
   
Hamamlar
Sekiz Direkli Hamam
Fatih Hamamı
Tarihi Meydan Hamamı
Tamamını Göster...
   
    Kullanıcı Adı:   
    Parola:           
                       
13.07.2009
Saray Köfte Balık Hizmetinizde


 

Açılışa, Akçaabat Kaymakamı Erol Özkan, Akçaabat Belediye Başkanı Şefik Türkmen, Trabzon Sanayi ve Ticaret Odası Başkanı Suat Hacısalihoğlu, Düzköy Belediye Başkanı Mustafa Bakal, Darıca Belediye Başkanı Muhammet Altınel, Dörtyol Belediye Başkanı Cevat Birinci ve çok sayıda davetli katıldı.
 
Açılışta bir konuşma yapan Akçaabat Belediye Başkanı şefik Türkmen, Akçaabat’ın son yıllarda lokantacılıkta büyük bir atılım içine girdiğini ve Türkiye’nin en modern lokantalarına sahip olduklarını söyledi. Türkmen “ köfte ve balık deyince ilk akla gelen yer artık Akçaabat olmaktadır. Bu mekanlara bir yenisini daha eklemenin mutluğunu yaşıyoruz. Akçaabat köftesinin ünü artık ülke dışına taşmıştır. Bunun kıymetini bilmeliyiz. Akçaabat köftesini tescil işlemlerini tamamlayıp artık her önüne gelenin Akçaabat köftesini yapıyoruz diye ortaya çıkmasını engellemeliyiz” dedi.
 
Saray Köfte Balık ve Cafe’nin ortaklarından Ahmet Haşim Ekici ise yaptığı konuşmada, bölge halkına nezir bir ortam oluşturmak için yola çıktıklarını ve insanlarımızın sadece yemek değil sosyal aktivitelerini yerine getirebilecekleri bir mekan yaptıklarını söyleyerek açılışa katılan herkese teşekkür etti.
 
 
İSMİ GİBİ SARAY…
2 Bin m2 kapalı alan ve 500 m2 açık alanı, 700 kişilik restoranı, 45 kişilik personeli ile hizmet veren SARAY KÖFTE BALIK'ta, köfte  ve balık çeşitlerinin yanı sıra et, tavuk, sac kavurma, balık saç kavurma gibi lezzetler bir arada sunuluyor. Ayrıca hafta sonu zengin açık büfe geç kahvaltısı ile restoran anlayışında farklılık yaratıyor. Yatırım ortaklarını  Ahmet Haşim Ekici ve Tuncer Birinci’nin yaptığı Saray Köfte Balık’ ta bunların dışında küçük çocuklu aileler için açık ve kapalı oyun salonu bulunuyor. Aileler gönül rahatlığı ile çocuklarını bakıcı ablalarına emanet ederek yemeklerini yiyebilir bir yardan da kameradan çocuklarını izleyebilirler.
Ücretsiz playstation salonu, şirket toplantıları içinde konferans salonu bulunmaktadır. Farklı bir anlayışla dizayn edilmiş Cafesinde pizza tatlı vb. lezzetlerin yanı sıra arzu eden ziyaretçilere ücretsiz notebook hizmeti verilmekte ve kablosuz internet bağlantısı bulunmakta.
 
SARAY DİZAYNI…
 
İç mimari ve dekorasyonu Cem Erkuloğlu tarafından yapılan Saray Köfte Balık ve Cafe’nin Osmanlı saraylarından esinlenerek tasarlandığını belirtti. Erkuloğlu “lamlar gömmeli ve Osmanlı saray göbeği, Osmanlı döneminin andıran tablolar, dış mekanda su değirmeni ve bir çok özel tasarılar yaptık” dedi.
 
Ahmet Haşim Ekici ve Tuncer Birinci
 
 
 
 
 
Toplam Okunma Sayısı : 3637

GülNet İnternet Hizmetleri, GülKom Mühendislik Bilgisayar Ltd.Şti.
Gazipaşa Mah. Cudi Bey Mektep Sok.Mahmut Reis Apt. No:7 Kat:2 Daire:4 Trabzon / TÜRKİYE
Tel: +90 462 326 61 42 - Fax: 0 (462) 326 99 59
E-mail: info@visittrabzon.com