Rehber :
   
Danışmanlık Hizmetleri
Trabzon Marka Patent Ofisi
Tamamını Göster...
   
    Kullanıcı Adı:   
    Parola:           
                       
09.07.2009
TTSO ve TTB'den Vali Kızılcık'a Ziyaret


  TTSO ve TTB’den Vali Kızılcık’a Ziyaret

 
Trabzon Valisi Dr. Recep Kızılcık, Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası (TTSO) Başkanı Suat Hacısalihoğlu, Meclis Başkanı Şadan Eren ve beraberindeki yönetim Kurulu üyelerini makamında kabul etti.
Vali Kızılcık: “Teşvikte Sayın Başbakanımızın isteğiyle Trabzon’un 4. bölgeye alınması bizim için büyük bir artıdır. Fakat bize sunulan bu artıyı iyi değerlendirmemiz gerekir. Önümüzdeki hafta teşvik bakanlar kurulunda onaylanacak. Biz bu teşviki özel sektörde işleyerek Trabzon’a katkı sağlamayı hedefliyoruz.” şeklinde konuştu.
Kalkınma ajansları konusuna da değinen Vali Kızılcık, “26 ilde var olan kalkınma ajansı Trabzon’da da kurulacak. Teşvikte 4. sıraya alınmamız ve kalkınma ajansı ile birlikte Trabzon hak ettiği noktaya gelecektir.” İfadelerini kullandı.
TTSO yönetim kurulunun ziyaretinin ardından Trabzon Ticaret Borsası (TTB) yönetim kurulu Vali Kızılcık’ı makamında ziyaret etti.

Vali Kızılcık’a hoş geldiniz ziyaretinde bulunan ve başarı dileklerini ileten Trabzon Ticaret Borsası Başkanı Mehmet Cirav ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleri, fındığın Trabzon ve bölge için ne kadar önemli olduğunu vurguladılar.

 

Toplam Okunma Sayısı : 2233

GülNet İnternet Hizmetleri, GülKom Mühendislik Bilgisayar Ltd.Şti.
Gazipaşa Mah. Cudi Bey Mektep Sok.Mahmut Reis Apt. No:7 Kat:2 Daire:4 Trabzon / TÜRKİYE
Tel: +90 462 326 61 42 - Fax: 0 (462) 326 99 59
E-mail: info@visittrabzon.com