Rehber :
   
Pastaneler
Tufan Pastanesi
Lokma Tatlı
Damla Pastaneleri
Tamamını Göster...
   
    Kullanıcı Adı:   
    Parola:           
                       
12.07.2009
Vali Kızılcık 'Trabzon İçin Çalışacağız'


            Vali Kızılcık “Trabzon İçin Çalışacağız”
 
Trabzon Valisi Dr. Recep Kızılcık, Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu'na iadeyi ziyarette bulundu.
Başkan Gümrükçüoğlu, Vali Kızılcık'ı, başkan yardımcılarıyla birlikte belediye binası önünde karşıladı. Daha sonra makama geçen Vali Kızılcık ile Başkan Gümrükçüoğlu, burada bir süre sohbet etti.
Vali Kızılcık, yaptığı konuşmada, kendisine başta Başkan Gümrükçüoğlu olmak üzere Trabzon'da çok yakınlık ve kolaylık gösterildiğini belirtti. Trabzon'un çok önemli kültür ve sanat kenti olduğunu vurgulayan Vali Kızılcık, ''Birlikte bu kente layık hizmetler yapacağız. Bu hizmetlerde tabi ki en yakın çalışma arkadaşımız sayın belediye başkanımız ve ekibidir. Bizim temel hedefimiz, hizmetlerin en iyi şekilde yerine getirilmesi ve vatandaşın memnun olmasını sağlamaktır. Bunun için kurumlar koordineli çalışmalıdır. Biz de vilayet olarak bu koordinasyonu en iyi şekilde sağlamalıyız'' dedi.
Başkan Gümrükçüoğlu ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, ''Sayın Valimiz daha önce görev yaptığı yerlerdeki başarısını Trabzon'da da sürdürecektir. Kendisiyle birlikte Trabzon'umuza çok güzel hizmetler yapacağız. Bu ziyaretle bize şeref vermiştir. Kendisine teşekkür ediyorum'' diye konuştu.
 

 

Toplam Okunma Sayısı : 2536

GülNet İnternet Hizmetleri, GülKom Mühendislik Bilgisayar Ltd.Şti.
Gazipaşa Mah. Cudi Bey Mektep Sok.Mahmut Reis Apt. No:7 Kat:2 Daire:4 Trabzon / TÜRKİYE
Tel: +90 462 326 61 42 - Fax: 0 (462) 326 99 59
E-mail: info@visittrabzon.com