Rehber :
   
Beyaz Eşya ve Elektronik
Araslar Ticaret
Aydın Elektronik
Tekobiz
Tamamını Göster...
   
    Kullanıcı Adı:   
    Parola:           
                       
15.07.2009
TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu Trabzon'da


 
 
Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu Trabzon’da
 
 

14.07.2009, TRABZON - TTSO Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Yönetim Kurulu Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu, 15 -16 Temmuz tarihleri arasında  iki günlük Doğu Karadeniz İllerinde inceleme gezisi bugün başlıyor.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB Yönetim kurulu Üyesi ve Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası (TTSO)Meclis Başkanı M. Şadan Eren yaptığı açıklamada,   TOBB Başkanı Rifat Hısarcıklıoğlu’nun Trabzon, Giresun ve Ordu illerine ziyarette bulunacağını söyledi.

Başkan Hisarcıklıoğlu’nun bölgede kalacağı iki gün içersinde, ziyarette bulunduğu il valileri ile görüşmede bulunacağını belirten Başkan M. Şadan Eren, ayrıca Ordu ve Giresun Ticaret ve Sanayi Odaları’nın vergi ödül törenlerine katılacağını aktardı. Bölge ve Türkiye ekonomisine ilişkin açıklamalarda bulunacağını vurguladı.

HİSARCIKLIOĞLU’NUN TRABZON PROGRAMI

Yarın (Çarşamba günü) 17.30’da Özel Uçakla  Trabzon’a gelecek olan TOBB Başkanı Rifat Hısarcıklıoğlu  saat 18.45’de Trabzon Valisi Recep Kızılcık’ı makamında ziyarette bulunacak. Başkan Hısarcıklıoğlu, aynı gün akşam TTSO ve TTB yöneticileri ile bir araya gelecek.

HİSARCIKLIOĞLU’NUN GİRESUN VE ORDU PROGRAMI

Daha sonra Ordu’ya karayolu ile devam edecek olan Başkan Hisarcıklığlu, 16 Temmuz Perşembe günkü programında ise saat 11.00’de Ordu Valiliğine ziyarette bulunacak. Saat 11.30’da Ordu Ticaret ve Sanayi Odası vergi ödül törenine katılacak olan Başkan Hisarcıklıoğlu,  ardından sırasıyla saat 14.50’de Bulancak Ticaret ve Sanayi Odası, 15.45’de Giresun valiliği, 16.30’da Giresun Ticaret ve Sanayi Odası vergi ödül töreni’ne katıldıktan sonra aynı gün akşamı saat 20.30’da Trabzon’dan Ankara’ya dönecek.

 
Toplam Okunma Sayısı : 2056

GülNet İnternet Hizmetleri, GülKom Mühendislik Bilgisayar Ltd.Şti.
Gazipaşa Mah. Cudi Bey Mektep Sok.Mahmut Reis Apt. No:7 Kat:2 Daire:4 Trabzon / TÜRKİYE
Tel: +90 462 326 61 42 - Fax: 0 (462) 326 99 59
E-mail: info@visittrabzon.com