Rehber :
   
İş Güvenlik Malzemeleri
Mekap Ayakkabıcılık
Tamamını Göster...
   
    Kullanıcı Adı:   
    Parola:           
                       
16.09.2008
Belediyeden amatör kulüplere malze...


Belediyeden amatör kulüplere malzeme yardımı


   


       Trabzon Belediyesi her yıl olduğu gibi bu yılda Trabzon'daki amatör spor kulüplerine malzeme yardımında bulundu.41 kulübe yapılan malzeme yardımı paketi içerisinde 18 adet yağmurluk, 12 çift krampon 3 adet top, 17'şer adet forma-şort, 16 adet tozluk, 20 adet idman atleti bulunuyor. Malzemeler için toplam 100 milyar lira harcama yapıldı.

   

       Yardımların dağıtılması için ASKF'de düzenlenen törende kulüp başkan ve yöneticileri Başkan Canalioğlu'nu alkış yağmuruna tuttular. Konuşmasına bütün kulüp başkan ve yöneticilerine teşekkür ederek başlayan Trabzon Belediye Başkanı M. Volkan Canalioğlu, her zaman amatör kulüplerin yanında olduklarını belirterek, "Ben sporun içerisinden gelen, amatör ve profesyonel futbol oynamış, kulüp idareciliği yapmış bir arkadaşınızım. Dolayısıyla sizlerin sıkıntılarını ve ne gibi fedakârlıklarda bulunduğunuzu çok iyi biliyorum. Belediye olarak göreve geldiğimiz günden beri amatör spor için çok önemli hizmetlerde bulunduk. 11 ayrı yerde semt sahaları, Esentepe, Boztepe, Çamoba ile sahilde iki adet futbol sahalarını yaparak hizmete açtık. Ayrıca, Karayolları altındaki futbol sahasının imar durumunu düzenledik. Yine bazı kulüplerimizin fiziki şartlarını, kulüp binalarındaki eksikliklerini giderdik. Önümüzdeki dönemde bir kapalı spor salonu ile Soğuksu mahallesinde 17 dönüm arazi üzerinde spor sahası yapacağız. Bütün bunların yanısıra da her yıl sezon başında kulüplerimize malzeme yardımında bulunuyoruz. Bugünde burada 41 kulübe malzeme yardımı yapıyoruz. Belediye olarak aracımız, mazotumuzla sizlerin emrindeyiz. Trabzon dışına çıkacağınız zaman talep edebilirsiniz. Çünkü biliyoruz ki, sizler Trabzon'u temsil etmek için gidiyorsunuz. Bu yardımlarımız ve amatör spora olan desteğimiz bundan sonra da artarak devam edecektir" dedi.

       ASKF Başkanı Cahit Erdem de amatör spora katkılarından dolayı Belediye Başkanı Canalioğlu'na bir şilt verdi. Erdem, Başkan Canalioğlu'na bütün amatör spor kulüpleri adına teşekkür ederek, " Bugün bizim için çok mutlu bir gün. Çünkü, amatör kulüplerimizin en önemli ihtiyacı olan malzemeler Sayın Belediye Başkanımız tarafından kulüplerimize dağıtılıyor. Her zaman amatör sporun yanında yer alan Sayın Belediye Başkanımızdan bizler bir istiyoruz, o iki veriyor. Bugüne kadar amatör kulüplerimize çok önemli katkılar sağladı. Kendisine ne kadar teşekkür etsek azdır. Bu yardımların bundan sonrada artarak devam edeceğine inanıyoruz" dedi.

16 Eylül 2008 Salı
Toplam Okunma Sayısı : 2511

GülNet İnternet Hizmetleri, GülKom Mühendislik Bilgisayar Ltd.Şti.
Gazipaşa Mah. Cudi Bey Mektep Sok.Mahmut Reis Apt. No:7 Kat:2 Daire:4 Trabzon / TÜRKİYE
Tel: +90 462 326 61 42 - Fax: 0 (462) 326 99 59
E-mail: info@visittrabzon.com