Rehber :
   
İlaçlama Hizmetleri
Beşyıldız İlaçlama Trabzon
MDPM İlaçlama
Tamamını Göster...
   
    Kullanıcı Adı:   
    Parola:           
                       
13.07.2009
Vali Kızılcık'tan Kombine Bilet Kampanyası


 Vali Kızılcık’tan Kombine Bilet Kampanyası

 
            Trabzon Valisi Dr. Recep Kızılcık, Trabzonspor’a destek olmak amacıyla geçen yıl başlatılan kombine bilet alım kampanyasının devam edeceğini söyledi.
             Vali Kızılcık, kombine bilet alım kampanyası başlatmak ve Trabzonspor’a destek olmak amacıyla bir toplantı yaptı. Trabzon Valiliği A Toplantı Salonu’nda Vali Kızılcık başkanlığında yapılan toplantıya kurum amirleri katıldı.
Trabzonspor’un bu yıl tekrar şampiyonluğa oynaması için kamu görevlileri olarak herkesin üzerine düşen görevler olduğunu belirten Vali Kızılcık, “Geçen seneki kombine bilet satışları Trabzonspor’un şampiyonluğa oynanmasına ciddi katkı sağladı. Trabzonspor’un başarılı olabilmesi için kombine satışlarının en asgari olarak geçen yıl seviyesinde gerçekleşmesi gereklidir. Trabzonspor’un diğer takımlarla yarışması için hepimizin sorumlulukları var ve bu sorumluluğu hepimizin paylaşması gerektiğini düşünüyorum.” şeklinde konuştu.
            Trabzonspor yöneticileri ile yaptığı görüşmede kombine bilet alımlarının toplu yapılması halinde bilet fiyatlarında indirim yapılacağını kaydeden Vali Kızılcık, 500 TL olan maraton tribün kombine bilet fiyatının 400 TL’ye çekilebileceğini, ayrıca bu fiyatın bayanlar ve çocuklar için 200 TL olabileceğini belirtti.
            Trabzonspor’un çok önemli olduğunu dile getiren Vali Kızılcık, geçen yıl kombine bilet satışlarında yakalanan başarının tekrar edilmesini temenni ettiğini söyledi.
            Geçen yıl Trabzon Valiliği tarafından başlatılan bir kampanya ile Trabzonspor kombine biletleri alınmış ve Trabzonspor’a büyük oranda destek sağlanmıştı.
 

 

Toplam Okunma Sayısı : 2209

GülNet İnternet Hizmetleri, GülKom Mühendislik Bilgisayar Ltd.Şti.
Gazipaşa Mah. Cudi Bey Mektep Sok.Mahmut Reis Apt. No:7 Kat:2 Daire:4 Trabzon / TÜRKİYE
Tel: +90 462 326 61 42 - Fax: 0 (462) 326 99 59
E-mail: info@visittrabzon.com