Rehber :
   
Plaj & Dinlenme Tesisleri
Mavi Kıyı
Dillioğlu Tesisleri
Paşa Tatil Köyü
Kervan Tesisleri
Tamamını Göster...
   
    Kullanıcı Adı:   
    Parola:           
                       
14.07.2009
Trabzon'da Gönül Köprüsü


Trabzon’da Gönül Köprüsü
 
Trabzon Valisi Dr. Recep Kızılcık, Gönül Köprüsü Projesi kapsamında Bingöl ve Bitlis’ten Trabzon’a gelen öğrencileri makamında kabul etti.
Gönül Köprüsü Projesi’nin Türkiye’nin son dönemlerde yaşadığı en güzel projelerden biri olduğunu belirten Vali Kızılcık, “Bu gezilerden sonra çok kalıcı, ömür boyu unutulmayacak dostlukların oluşacağına inanıyorum. Birbirimizi daha çok dinlememiz, daha çok bir araya gelmemiz ve daha çok yakınlaşmamız gerekiyor. Hızlı bir şekilde küreselleşen dünyada bir birimizin elini daha sıkı tutarak ülkemizi daha güzel günlere taşıyabiliriz. Bu projenin, bu güzel düşünceye ciddi manada katkı sağlayacağı düşüncesindeyim.” şeklinde konuştu.
Vali Kızılcık, dostluğu, arkadaşlığı, kardeşliği, milli birlik ve bütünlüğü pekiştirecek gönül köprüsünün uzun vadede görüşmelerle devam edeceğine inandığını kaydetti.
Gönül Köprüsü Projesi kapsamında Trabzon’u gezen öğrenciler Trabzon’u çok beğendiklerini ifade ederken, bazı öğrenciler ise üniversiteyi Trabzon’da okumak istediklerini söylediler.
Ziyaretin ardından Vali Kızılcık, öğretmen ve öğrencilere Trabzon Valiliği’nin bastırdığı kitaplardan hediye etti. 

Milli Eğitim Bakanlığı’nca, öğrencilerin Türkiye’yi daha iyi tanımalarını sağlamak, öğrenciler arasında gönül köprüleri kurmak için başlatılan proje kapsamında, Bitlis ve Bingöl illerinden gelen 317 öğrenci ve 25 öğretmen, Trabzon’un tarihi ve turistik yerlerini gezdi.

Toplam Okunma Sayısı : 2289

GülNet İnternet Hizmetleri, GülKom Mühendislik Bilgisayar Ltd.Şti.
Gazipaşa Mah. Cudi Bey Mektep Sok.Mahmut Reis Apt. No:7 Kat:2 Daire:4 Trabzon / TÜRKİYE
Tel: +90 462 326 61 42 - Fax: 0 (462) 326 99 59
E-mail: info@visittrabzon.com