Rehber :
   
Oto Kuaför ve Halı Yıkama Tamamını Göster...
   
    Kullanıcı Adı:   
    Parola:           
                       
15.07.2009
Fatih Tekke'den,"Ben Boş Mukaveleye İmza Atarım" Diye Bir Açıklama Beklerdim


Trabzonspor Kulübü Başkanı Sadri Şener, Rusya'nın Zenit takımı oyuncusu olan eski kaptanları Fatih Tekke'nin Trabzonspor'da tekrar oynamasını istediğini, ancak şartların ağır gelmesi halinde bunun altından kalkamayacaklarını söyledi.

Şener, Fatih Tekke'nin bordo-mavili kulübün transfer gündeminde olmasına ilişkin, ''Fatih'in Trabzonspor'da oynamasını isterim ama şartlar ağır gelirse biz altından kalkamayız. Mesela bonservisini veremeyiz'' diye konuştu.''Fatih Tekke'den, 'ben boş mukaveleye imza atarım' diye bir açıklama beklerdim'' diyen Şener, şunları kaydetti:''Bu yaşa geldikten sonra Trabzon'da futbolu noktalayacak arkadaşımızın, bir kardeşimizin öyle demeç vermesi lazım. Bunu profesyonel olarak düşünmemesi lazım. Böyle bir transfer gerçekleşecekse ben menajeriyle görüşmemeliyim. Çoğu kulüplerde, o kulüplere mal olmuş futbolcular sonuna geldikleri zaman, klasiktir bu cümle, 'ben boş mukaveleye imza atarım üstünü yönetim doldursun' der. Doğrusu budur. Böyle bir açıklama beklerdim.''

Şu anda bu konuda netleşmiş bir şeyin olmadığını anlatan Şener, ''Bu konuda bana gelen netleşmiş bir şey yok. Bana gelince bu konuya bakacağım'' dedi.

Hollanda Kampına Gidecek

Şener, kulüp asbaşkanı Hayrettin Hacısalihoğlu ve kulüp başkan yardımcısı Necmettin Aytekin ile birlikte bordo-mavili takımın Hollanda'da yaptığı kampı, cuma günü ziyaret edeceğini söyledi.Hollanda kampında Belçika'nın Standard Liege ve Hollanda'nın SC Heerenveen gibi önemli takımlarla hazırlık maçları yapacaklarını ifade eden Şener, ''Hazırlık maçları sonrasında hocanın istekleri netleşir, ona göre biz de transfere yön veririz. Teorik konuşmayalım, hoca pratiğini de görsün. Hoca belki diyecek 'sol tarafa oyuncu dedim ama gerek yok'. Bilemiyoruz. Bir gidip görelim. Ona göre hareket ederiz'' diye konuştu.

Karaman ve Kazancıoğlu'nun İmzaları

Şener, genel sekreterliğe getirdikleri Metin Kazancıoğlu ile sportif direktörlüğe getirdikleri Ünal Karaman'ın Trabzonspor'a fayda sağlayacaklarını düşündüklerini söyledi.Bu iki ismin göreve başlamasıyla yönetim kurulunun üstündeki yükün de biraz yayılacağını ifade eden Şener, ''Hayırlısı olur. Trabzonspor'a faydası olacağını düşünüyoruz. Bizden sonraki nesillere örnek olur. Amacım o'' dedi. Trabzonspor'un yıllardır FIFA olsun, Futbol Federasyonu nezdinde olsun hatalar yaptığını ve bu konuda Metin Kazancıoğlu'ndan faydalanacaklarını kaydeden Şener, ''Trabzonspor, çok cezalar ödemiş, mahkemeler kaybetmiş. O konularda artık Metin uğraşacak. Ünal Karaman ise kendini ispat etmiş, artık hocalık yapmayacağını söylemiş, kendini Trabzon'dan hiçbir zaman ayrı görmemiş biri. Transfer konularında olsun, hoca ile ilişkilerde olsun görev alacak. Bu makamlar önemli'' diye konuştu. 

Toplam Okunma Sayısı : 1840

GülNet İnternet Hizmetleri, GülKom Mühendislik Bilgisayar Ltd.Şti.
Gazipaşa Mah. Cudi Bey Mektep Sok.Mahmut Reis Apt. No:7 Kat:2 Daire:4 Trabzon / TÜRKİYE
Tel: +90 462 326 61 42 - Fax: 0 (462) 326 99 59
E-mail: info@visittrabzon.com