Rehber :
   
Otel
Uzunkum Otel
Büyük Sümela Otel
Hotel Eray
Tamamını Göster...
   
    Kullanıcı Adı:   
    Parola:           
                       
15.07.2009
Tayfun Cora Önemli Mesaj Verdi


Trabzonspor'un savunma oyuncusu Tayfun Cora, en büyük arzusunun Trabzonspor'da şampiyonluk yaşamak olduğunu söyledi. 

Tayfun Cora, Trabzonspor Dergisi'nin bu ayki sayısında yer alan röportajında, geçen sezon yeni bir takım olmalarına karşın ligi 3. sırada bitirdiklerini belirterek, ''Ancak geriye dönüp baktığımızda şampiyon olamadığımıza çok üzülüyoruz. Aslına bakarsanız kendi açımdan söyleyeyim şampiyon olamamak zordu. Şimdi düşünüyorum da ligin içinde demek ki bazı şeylerin tam olarak farkında olamadık ya da farkında olduk da uygulamaya sokamadık'' dedi. 

Her futbolcu gibi kendisinin de hedeflerinin bulunduğunu ifade eden Tafyun Cora, ''2010 yılında Trabzonspor ile sözleşmem sona eriyor. Doğal olarak hedeflerim var. En büyük arzum kulübümde şampiyonluk yaşamak. Sonrasında ise yurt dışında Trabzon'u ve Trabzonspor'u en iyi şekilde temsil etmek istiyorum. Şimdiden ne olur bilinmez ama Almanya'da forma giymek isterim'' diye konuştu. 

Bu yıl Avrupa kupalarında mücadele edeceklerini anımsatan Tayfun, takıma yeni katılanlarla birlikte iyi mücadele edip, hem Avrupa'da başarılı sonuçlar almak hem de ligi hedefledikleri yerde bitirmek istediklerini kaydetti. 

En çok Özkan Sümer'in başkanlık yaptığı dönemde Trabzonlu oyuncuların takımda birarada olduğunu anlatan Tayfun, şunları söyledi. ''Bana göre aynı şehirde doğup büyümüş insanların aynı takımda olmaları güzel. Ama biz yabancıyı seviyoruz. O nedenle Trabzonlular'ın birarada olacağını düşünmüyorum. Şu da var, bordo-mavili formayı giyen her oyuncu Trabzonsporlu'dur. Nereli olursa olsun. Benim anlatmak istediğim Trabzon'un kendine özgü bir yapısı var. Bunu en iyi Trabzonlu oyuncular anlar.''

Toplam Okunma Sayısı : 1833

GülNet İnternet Hizmetleri, GülKom Mühendislik Bilgisayar Ltd.Şti.
Gazipaşa Mah. Cudi Bey Mektep Sok.Mahmut Reis Apt. No:7 Kat:2 Daire:4 Trabzon / TÜRKİYE
Tel: +90 462 326 61 42 - Fax: 0 (462) 326 99 59
E-mail: info@visittrabzon.com