Rehber :
   
Balık Lokantaları
Kılçık Balık Lokantası
Tamamını Göster...
   
    Kullanıcı Adı:   
    Parola:           
                       
15.07.2009
Broosun Transfer Planı


Trabzonspor Teknik Direktörü Hugo Broos, golcü futbolcuların hazırlık maçlarındaki performansına göre bu bölgeye takviye isteyecek. Isaac'ten boşalan yabancı kontenjanına kaliteli bir transfer yapmak için de araştırmalar sürüyor. 

Yeni sezon öncesi ikinci etap kampı için Hollanda'nın Mierlo kasabasında bulunan Trabzonspor'da teknik direktör Hugo Broos, hazırlık maçlarını çok dikkate alıyor. Bu maçlarda futbolcuların sergileyeceği performansa göre takviye isteyecek olan Broos, kamp sonunda yönetime detaylı bir rapor sunacak. Maçlarda özellikle alternatifin az olduğu forvet mevkiine dikkat edecek olan Broos, Gökhan, Umut ve genç futbolcu Eren'in performansına göre bu bölgeye takviye isteyecek. Yattara, Barış, Colman ve Zafer Yelen gibi futbolculardan ataklarda forvet hattını daha çok desteklemelerini isteyen Broos, önümüzdeki günlerde Hollanda kampına katılması beklenen Sportif Direktör Ünal Karaman ile de detaylı bir görüşme yapacak. 

Gençlerin Gözü Broos'ta 

Isparta Davraz'da yapılan kampta teknik direktör Hugo Broos'un gözüne girerek Hollanda kampına götürülen genç futbolcular Göksu, Eren ve Mustafa Yumlu, bu kamp sonunda da takımda kalmayı hedefliyor. Göksu, Broos'tan öğrenecek çok şeyleri olduğunu vurgulayarak, "Bana sunulan bu forma şansını kaybetmek istemiyorum. Takımda birbirinden tecrübeli ve yetenekli ağabeylerim var. Onlardan da bir şeyler öğrenerek kendimi geliştirmeye çalışıyorum. İnşallah hazırlık maçlarında da iyi bir performans sergilerim ve yeni sezonda takımımın elde edeceği başarılara bende katkı yaparım" dedi. 

Song ve Sylva Açık Kapatıyor 

Trabzonspor'un Kamerunlu futbolcusu Rigobert Song ve Senegalli kalecisi Tony Sylva, Hollanda kampında diğer futbolcuların seviyesine gelmek için ekstra çalışmalar yapıyor.Antrenmanlarda takımdan ayrı olarak düz koşu yapan iki futbolcunun, otelde de kondisyoner eşliğinde özel çalışmalar yaptığı öğrenildi. Bu arada Song'u sahada görerek karar verecek olan Broos'un, bu futbolcunun hazırlık maçlarına yetiştirilmesini istediği de belirtildi. 

Yattara'nın 61 Heyecanı 

Yeni sezonda 61 numaralı formayı giyecek olan Gineli futbolcu Ibrahima Yattara, çok heyecanlı olduğunu söyledi. Yattara, taraftarların kendisine olan sevgisinin bu formayla daha da çok arttığını vurgulayarak, "Bu forma çok önemli. Onu sahada en iyi şekilde temsil etmeye çalışacağım. Tabi ki bunun için önce teknik direktörümüzün gözüne girip kendime 11'de yer edinmek zorundayım. Bunun için oldukça hırslıyım" diye konuştu. 

Toplam Okunma Sayısı : 1915

GülNet İnternet Hizmetleri, GülKom Mühendislik Bilgisayar Ltd.Şti.
Gazipaşa Mah. Cudi Bey Mektep Sok.Mahmut Reis Apt. No:7 Kat:2 Daire:4 Trabzon / TÜRKİYE
Tel: +90 462 326 61 42 - Fax: 0 (462) 326 99 59
E-mail: info@visittrabzon.com