Rehber :
   
Haber Portalı
Yöresel Haberler
61 Haber
Zaguda.net
Tamamını Göster...
   
    Kullanıcı Adı:   
    Parola:           
                       
15.07.2009
Bayan Kızılcık'tan TEV'e Destek


Bayan Kızılcık’tan TEV’e Destek
 
            Trabzon Valisi Dr. Recep Kızılcık’ın eşi Sema Kızılcık, Türk Eğitim Vakfı’nı (TEV) ziyaret etti.
            Türk Eğitim Vakfı’nın eğitim alanında çok önemli faaliyetler gerçekleştirdiğini ifade eden Bayan Kızılcık, Vakfın, eğitim alanında yaptığı başarılı çalışmalara her geçen gün yenilerini eklendiğini söyledi. TEV’in faaliyetlerinin destekçisi olduğunu dile getiren Bayan Kızılcık, “Eğitim gibi çok önemli bir alanda faaliyetlerini sürdüren Türk Eğitim Vakfı’nın çalışmalarını takdirle takip ediyorum. Geleceğe yön verecek olan eğitimli gençlerin en iyi şekilde yetişmesi ve ülkemize faydalı olmaları için bizde üzerimize düşeni yapacağız.” şeklinde konuştu.
            Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren TEV Trabzon Şube Başkanı Hasan Melek ise, “Türk Eğitim Vakfı olarak zeki ve yetenekli olan fakat maddi durumları iyi olmayan öğrencilere burs vererek onları topluma kazandırmak için faaliyetlerimizi sürdürüyoruz. Bu anlamda vakfımıza destek veren tüm kişi, kurum ve kuruluşlara teşekkür ediyorum.”dedi.

            Konuşmaların ardından kendisine Türk Eğitim Vakfı rozeti takılan ve Vakfın faaliyetlerini anlatan broşürler hediye edilen Bayan Kızılcık, vakfın çalışmalarına bu zamana kadar olduğu gibi bundan sonrada destek vereceğini sözlerine ekledi.

Toplam Okunma Sayısı : 2362

GülNet İnternet Hizmetleri, GülKom Mühendislik Bilgisayar Ltd.Şti.
Gazipaşa Mah. Cudi Bey Mektep Sok.Mahmut Reis Apt. No:7 Kat:2 Daire:4 Trabzon / TÜRKİYE
Tel: +90 462 326 61 42 - Fax: 0 (462) 326 99 59
E-mail: info@visittrabzon.com