Rehber :
   
Özel Eğitim Merkezleri, Anaokulu, Kreşler
Coach English
Özel Nesrin Cirav Anaokulu
Tamamını Göster...
   
    Kullanıcı Adı:   
    Parola:           
                       
17.07.2009
Trabzonspor'a Kombine Desteği


Vali Kızılcık’tan Trabzonspor’a Kombine Desteği
 
Trabzon Valisi Dr. Recep Kızılcık, Trabzonspor’a destek olmak amacıyla başlattığı kombine bilet kampanyası kapsamında 6 bin kombine bileti teslim aldı.
Trabzonspor yönetim kurulu üyeleri Mehmet Tunç ve Coşku Çebi’yi makamında kabul eden Vali Kızılcık, Trabzonspor’un 2009–2010 sezonunda başarılı olması için kamu çalışanları olarak üzerlerine düşen görevleri yerine getirmek istediklerini söyledi.
Trabzonspor’un çok büyük bir kulüp olduğunu vurgulayan Vali Kızılcık, “Trabzonspor’a katkı sağlamak için 6 bin adet kombine bilet aldık. Umarım bu sezon Trabzonspor iyi bir başarı yakalayarak gülen taraf olur.”

Vali Kızılcık’a desteğinden ötürü teşekkür eden Trabzonspor yönetim kurulu üyesi Tunç, geçen yıl Trabzon Valiliği’nin de destek olduğu kombine satışları ile güzel bir sezon geçirdiklerini ifade etti. Tunç, geçen yıl sağlanan sinerji ile Trabzonspor’un güzel bir sezonu geride bıraktığını ve yapılan kombine satışları sonucunda oluşan seyirci profilinin daha düzenli olduğunu belirtti. Tunç, kombine bilet satışının getirisi sonucu oluşan seyirci profili sayesinde Fair play de ikinci olduklarını da sözlerine ekledi. 

Toplam Okunma Sayısı : 2146

GülNet İnternet Hizmetleri, GülKom Mühendislik Bilgisayar Ltd.Şti.
Gazipaşa Mah. Cudi Bey Mektep Sok.Mahmut Reis Apt. No:7 Kat:2 Daire:4 Trabzon / TÜRKİYE
Tel: +90 462 326 61 42 - Fax: 0 (462) 326 99 59
E-mail: info@visittrabzon.com