Rehber :
   
Baharat & Aktar
Beşikçi Baharat
Tamamını Göster...
   
    Kullanıcı Adı:   
    Parola:           
                       
22.07.2009
Heerenveen Maçının Ardından


Trabzonspor Teknik Direktörü Hugo Broos Heerenveen maçı sonrasında açıklamalarda bulundu. 

Broos, Heerenveen karşılaşmasının 6 gün içinde oynanan 3. müsabaka olduğuna dikkat çekerek şunları söyledi: “Heerenveen maçı Standard maçından sonra zor diye nitelendireceğimiz ikinci karşılaşmaydı. Özellikle oyunun başında çok ciddi sorun yaşadık. İlk 20-25 dakikada bu sorunları bir türlü gideremedik. Bunda gerek bugün uzun bir yolculuk yamamızın gerekse de yavaş yavaş ortaya çıkmaya başlayan yorgunluğun etkisi olduğunu düşünüyorum. Fakat 25 dakikadan sonra kendimizi bulduk. Oyuna döndük ve oldukça iyi bir oyun çıkarttık. Oyunun başını bir kenara koyarsak geri kalan bölümden oldukça memnunum”. 

Hollanda’daki maçlarda mümkün olduğunca her oyuncuya şans vermeye çalıştığının altını çizen Broos, “Perşembe günü Maastricht karşısında da bunu yapacağız ve mümkün olduğunca hereksi oynatmaya çalışacağız. Maastricht maçından sonra da lige başlayacak kadro yavaş yavaş şekillenmeye başlayacak” diye konuştu.Takımdaki en ciddi problemin sol kanatta yaşancığına da işaret eden tecrübeli teknik adam Alanzinho’nun oradaki açığı kapatmaya çalıştığını vurguladı. 

Alanzinho Ne Dedi.? 

Alanzinho, “Hazırlık açısından iyi bir maç olduğunu düşünüyorum. Ama ilk 20 dakikayı bunun dışında tutuyorum. Bu bölümde ciddi olarak zorlandık ama bundan sonra toparlandık ve buradaki hazırlık maçın ciddi katkıda bulunacak bir maç oynadık” diye konuştu. 

Geçen yılın kendisi açısından hiç tanımadığı bir kente ve takıma uyum sağlaması aşaması olduğuna dikkati çeken Brezilyalı futbolcu şunları söyledi: “Bunu her ne kadar bir an önce halletmeye çalıştıysam da zorluklarını yaşadım. Ama bu sene çok daha mutlu ve neşeliyim. Çünkü artık etrafımdaki herkesi tanıyorum. Giderek daha iyi oynamaya başlıyorum. Kendime daha fazla güven duyuyorum. Bunun üzerime ciddi bir olumlu etkisi var” 

Noveç’te 3 - 3.5 sene boyunca sol kanatta oynadığını ancak sürekli içeri girip, sağa kanada da giderek top aldığına dikkati çeken Alanzinho, “Burada da aynı şeyi yapmaya çalışıyorum. Buradaki uyum sorunu artık geride kaldı. Giderek bunu geliştirebileceğimi düşünüyorum. Ayrıca teknik direktör neye karar verirse onu oynamakla yükümlüyüm ve şu anda bunu yerine getirmeye çalışıyorum” diyerek sözlerini tamamladı. 

Şota’da Maçtaydı 

Trabzonspor’un Heerenveen ile oynadığı karşılaşmayı gol kralı eski futbolcumuz Şota Arveladze de izledi. 

Maçtan önce ekibimizin soyunma odasına inen Şota Futbol Şube Sorumlumuz İhsan Alioğlu, eski takım arkadaşı Sportif Direktörümüz Ünal Karaman ve kulüp görevlileriyle bir süre sohbet etti. Geçtiğimiz sezon Luis Van Gaal’ın yardımcısı olarak AZ Alkmaar ile birlikte Hollanda şampiyonluğunu elde eden Şota kulübüyle 2 yıllık daha sözleşme imzaladığını açıkladı. Yeni dönemde Ronald Koeman’ın yardımcılığını yapacak olan Şota Trabzon ve Trabzonspor’la ilgisini hiçbir zaman kopartmadığını belirterek, yeni sezon öncesinde başarı dileğinde bulundu. 

Toplam Okunma Sayısı : 1875

GülNet İnternet Hizmetleri, GülKom Mühendislik Bilgisayar Ltd.Şti.
Gazipaşa Mah. Cudi Bey Mektep Sok.Mahmut Reis Apt. No:7 Kat:2 Daire:4 Trabzon / TÜRKİYE
Tel: +90 462 326 61 42 - Fax: 0 (462) 326 99 59
E-mail: info@visittrabzon.com