Rehber :
   
Medikal
Numune Medikal
Tamamını Göster...
   
    Kullanıcı Adı:   
    Parola:           
                       
22.07.2009
Orta Sahada Forma Savaşı


Trabzonspor’da savunmada da her mevkide alternatif oluşu rekabeti kızıştırıyor. Forvette ise alternatifsizlik can sıkıyor. 

Yattara'nın sakatlığı ve istediği takviyelerin henüz yapılmaması nedeniyle canı sıkılan Teknik Direktör Hugo Broos'un, takımdaki forma rekabetinden ise fazlasıyla memnun olduğu öğrenildi. Orta sahada Tjikuzu, Zafer Yelen, Selçuk, Ceyhun, Engin, Colman, Alanzinho, Barış ve Göksu arasında formayı kapmak için ciddi bir rekabet yaşanırken, Broos kalabalık orta sahayı iyi değerlendirmek için 4 - 5 - 1 sistemi üzerinde duruyor. Bu mevkide futbolculardan hem hücuma, hem de savunmaya destek olmalarını isteyen Broos'un orta sahadaki tek vazgeçemediği isim ise Namibyalı yeni transfer Razundara Tjikuzu oldu. 

Savunmanın ortasında ise kaptan Egemen, futboluyla yıldızlaşırken, diğer forma için Song, Giray ve genç futbolcu Mustafa Yumlu arasında rekabet yaşanıyor. Davraz kampına geç katılan Song henüz tam anlamıyla hazır gözükmüyor. Giray ise formaya daha yakın duruyor. Özellikle hava toplarındaki hakimiyetiyle adından söz ettiren Mustafa Yumlu, tecrübeli isimler arasında kendisine yer açmak istiyor. Broos, forvette ise Gökhan Ünal ve Umut Bulut arasında oynatacağı kişiyi belirlemekte zorlanıyor. Umut'un mücadeleci yapısı, Gökhan'ın ise bitiriciliğinden yararlanmak isteyen Broos, genç golcü Eren'den beklediği verimi alamadı. Broos'un bu bölgeye alternatif bir isim takviyesi isteyeceği de öğrenildi. 

Toplam Okunma Sayısı : 1941

GülNet İnternet Hizmetleri, GülKom Mühendislik Bilgisayar Ltd.Şti.
Gazipaşa Mah. Cudi Bey Mektep Sok.Mahmut Reis Apt. No:7 Kat:2 Daire:4 Trabzon / TÜRKİYE
Tel: +90 462 326 61 42 - Fax: 0 (462) 326 99 59
E-mail: info@visittrabzon.com