Rehber :
   
Dekorasyon & Çelik Eşya
Her-Tür
Cihan Raf
Tamamını Göster...
   
    Kullanıcı Adı:   
    Parola:           
                       
23.07.2009
Bayan Kızılcık Sözünde Durdu


Trabzon Valisi Dr. Recep Kızılcık’ın eşi Sema Kızılcık, Trabzon’da yardıma muhtaç aileleri ziyaret ederek, sorunlarına çözüm buluyor.

Trabzon’da çeşitli mahalle ve köylerde yardıma muhtaç aileleri evlerinde ziyaret edip onların sorunlarını dinleyen Bayan Kızılcık, imkanlar ölçüsünde var olan sorunlara çözüm üretip yardıma muhtaç aileleri mutlu ediyor.

Geçtiğimiz hafta içerisinde Yenimahalle'de oturan Fatma Yılmaz adlı yardıma muhtaç yaşlı bir kadını evinde ziyaret edip, oturulamaz haldeki evini tamir ettirip, boyattıracağı sözünü veren Bayan Kızılcık, sözünü yerine getirdi. Yaşlı kadının evini tamir ettirip boyattıran Bayan Kızılcık, çocukların, yaşlıların ve yardıma muhtaç bütün vatandaşların her zaman yanında olacağını bir kez daha gösterdi.

Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdiresi Gülden Ünal, Fatma Yılmaz'ın evini tamir ettirip, boyattırdıktan sonra kendisine teslim etti. Bayan Kızılcık'a ve Ünal'a dua eden yaşlı kadın, devletin şefkatli elini üzerinde hissetmesinin mutluluğunu yaşadı.

Bayan Kızılcık, sürekli çocukların, yaşlıların ve yardıma muhtaç kişilerin yanında olacağını ifade ederek, "Biz toplumda dayanışmayı sağlayarak hiçbir vatandaşımızın yalnız olmadığını amaçlıyoruz. Trabzon'da sinerji oluşturup el birliğiyle şefkat elimizi herkese uzatacağız." dedi.

Toplam Okunma Sayısı : 2524

GülNet İnternet Hizmetleri, GülKom Mühendislik Bilgisayar Ltd.Şti.
Gazipaşa Mah. Cudi Bey Mektep Sok.Mahmut Reis Apt. No:7 Kat:2 Daire:4 Trabzon / TÜRKİYE
Tel: +90 462 326 61 42 - Fax: 0 (462) 326 99 59
E-mail: info@visittrabzon.com