Rehber :
   
Medikal
Numune Medikal
Tamamını Göster...
   
    Kullanıcı Adı:   
    Parola:           
                       
22.07.2009
Ekokredi Protokolünü İmzaladı


 

Kredi protokol metni için tıklayınız.. 

Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası (TTSO) üye işletmelerin finansman sorunlarına çözüm sağlamak amacıyla bankalar ile yaptığı anlaşmalara Şekerbank’ı da ekledi. TTSO, Şekerbank arasında “EKOkredi” protokolü imzalandı.

"Emeğini koru, tasarrufa uzat elini Türkiye” sloganını taşıyan kredi Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı M. Suat Hacısalihoğlu ve Şekerbank Trabzon Şu Müdürü Bülent Hamitoğlu arasında 21 Temmuz 2009 tarihinde TTSO’da imzalandı.

TTSO Yönetim Kurulu Başkanı M. Suat Hacısalihoğlu, piyasa koşullarına oranla yüzde 8 uygunluk gösteren kredinin, zor şartlar altında ki oda üyelerini finansman açısından yararlı olacağını düşündüğünü söyledi.

HACISALİHOĞLU: EKOKREDİ EMEK VE ENERJİ TASARRUFUNU DESTEKLEYECEK

Başkan M. Suat Hacısalihoğlu, Şekerbank ile  imzalanan EKOkredi’nin Enerjiyi ve emeği koruyan kredi özelliğini taşıdığını vurguladı. Enerji tasarrufuna yönelik her türlü bireysel ve ticari yatırımı destekleyen kredinin oda üyelerine hayırlı olmasını diledi.
Trabzon Ticaret ve Sanayi Oda Başkanı M. Suat Hacısalihoğlu, enerjisinin yüzde 70’ini ithal eden bir ülke olarak, tasarrufa yönelik her türlü girişimi desteklediklerini söyledi.

Hacısalihoğlu, enerji tasarrufuna yönelik her türlü yatırımı uygun ödeme koşullarıyla destekleyen EKOkredi'nin, Türkiye'nin kalkınmasına ve sanayileşmesine katkı sağlayan önemli bir araç olduğunu belirtti.

ŞEKERBANK TRABZON ŞUBE MÜDÜRÜ BÜLENT HAMİTOĞLU

Şekerbank Trabzon Şube Müdürü Bülent Hamitoğlu, EKOkredi imza töreninde yaptığı konuşmadı "Anadolu Bankacılığı"nı misyon edinen Şekerbank'ın, enerji tasarrufu yoluyla aile ve işletmelerin bütçelerini korumayı hedeflediğini belirtti.

"EKOkredi kampanyamızda, enerji tasarrufuyla ilgi yapılacak bir yatırım ile, farkında olmadan boşa harcanan emeği, kazancı ve aynı zamanda doğal kaynakları korumayı amaçlıyoruz" diyen Bülent Hamitoğlu, sözlerine şöyle devam etti: "Şekerbank, son yıllarda dünya gündeminin ön sıralarında yer alan enerji tasarrufu ve verimliliği konusunda yürüttüğü ulusal ve uluslararası işbirliklerini ve çalışmalarını "EKOkredi; Enerjiyi ve Emeği koruyan kredi" ürününde somutlaştırdı. EKOkredi'yi enerji tasarrufuna yönelik her türlü yatırımı, uygun ödeme koşullarıyla desteklemek üzere geliştirdik. EKOkredi ile bir yandan Türkiye'nin enerji kaynaklarını bir yandan da aile ve işletme bütçelerini koruma konusunda; farkındalık oluşturmayı hedefliyoruz. Şekerbank' ın ‘Anadolu Bankacılığı' misyonu doğrultusunda hedef müşteri segmentlerimize uygun olarak, tarım, bireysel ve ticari olarak çeşitlendirildi”

EKOKREDİ KREDİ KOŞULLARI

Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası (TTSO) Şekerbank’ın imzaladığı EKOkredi bireysel ile ilk 4 aya kadar ödemesiz ve 3 ay taksitli olmak üzere iki ödeme seçeneği sunuluyor,
• Pencere ve çatı yalıtımı kredisi
• Mantolama (duvar ısı yalıtımı) kredisi
• Güneş enerjisi kredisi
• Doğalgaza geçiş kredisi
• A sınıfı enerji (Elektrikli ev aletleri, aydınlatma sistemleri) kredisi
EKOkredi ticari ile 8 yıla varan vade ve 2 yıla kadar geri ödemesiz seçenekler sunuluyor
• Binalarda Enerji Verimliliği Kredisi
• Yenilenebilir Enerji Kredisi
• Atık Yönetimi Kredisi
EKOkredi tarım ite anlaşmalı firmalarla ilk yıl faizsiz ve hasada endeksli ödeme seçeneğiyle birlikte 36 aya varan vade uygulanıyor.
• Modem Sulama Ekipmanları Kredisi

 
 
 

Toplam Okunma Sayısı : 2288

GülNet İnternet Hizmetleri, GülKom Mühendislik Bilgisayar Ltd.Şti.
Gazipaşa Mah. Cudi Bey Mektep Sok.Mahmut Reis Apt. No:7 Kat:2 Daire:4 Trabzon / TÜRKİYE
Tel: +90 462 326 61 42 - Fax: 0 (462) 326 99 59
E-mail: info@visittrabzon.com