Rehber :
   
Akvaryum & Evcil Hayvanlar
Trabzon Akvaryum
Tamamını Göster...
   
    Kullanıcı Adı:   
    Parola:           
                       
23.07.2009
Ertuğrul Genç Basın Toplantısı Düzenledi


Trabzon’un Maçka İlçe Belediye Başkanı Ertuğrul Genç 5. Uluslararası Maçka-Sumela Kültür ve Sanat Festivali ile birlikte Maçka’nın hem turizm açısından hem de ekonomik açıdan büyük yararlar sağlayacağını kaydetti. Genç; “Her yıl belediyemiz tarafından düzenlenen bu festivaller hem ilçemizi dünya kamuoyuna tanıtıyor hem de ekonomik anlamda büyük faydalar sağlıyor” dedi.
5. Uluslararası Maçka-Sümela Kültür ve Sanat Festivali, 25 ve 26 Temmuz tarihlerinden yapılacak. Maçka Belediye Başkanı Ertuğrul Genç, 4. Uluslararası Maçka-Sümela Kültür ve Sanat Festivali’nin hem yurt dışındaki, hem de yurt içindeki Maçkalıları buluşturarak, insanların kültürel değerlerini daha iyi tanımalarını amaçladıklarını söyledi.
Genç, Trabzon Gazeteciler Cemiyeti’nde (TGC) düzenlediği basın toplantısında, 5. Uluslararası Maçka-Sümela Kültür ve Sanat Festivali hakkında tanıtıcı bilgiler veren vererek, 25 ve 26 Temmuz tarihleri arasında Maçka’da yapılacak olan festivale yöresel sanatçıların yanı sıra ünlü sanatçıların da katılacağını ifade etti.
Geçen seneki festivallere göre bu yıl daha iddialı olduklarını belirten Genç, "Amacımız, insanlarımızın, kültürel değerlerini ve sanatçılarını unutmamasıdır. Geçen sene düzenlenen festivallerimiz de oldukça olumlu tepkiler aldık ve bu tepkilerden yola çıkarak, bu sene daha iyi bir festival gerçekleştirmeyi planlıyoruz. Umarım herkes güzel bir festival izler" dedi.
5. Uluslararası Maçka-Sümela Kültür ve Sanat Festivali’nin programı ise şu şekilde: 1 gün:  Festival Kortej Yürüyüşü, Proytokol konuşmaları ve Halk Gösterileri, Karadeniz Uşakları Kolbastı Gösterisi, Festival Futbol Turnuvası ve Ödül Töreni. Bizim Gönül Konser 2. Gün: Halk Dansları Topluluğu Gösterileri, Nihat Genç, Sunay Akın ile söyleşi, Ferhat Göçer Konser

 



Toplam Okunma Sayısı : 2090

GülNet İnternet Hizmetleri, GülKom Mühendislik Bilgisayar Ltd.Şti.
Gazipaşa Mah. Cudi Bey Mektep Sok.Mahmut Reis Apt. No:7 Kat:2 Daire:4 Trabzon / TÜRKİYE
Tel: +90 462 326 61 42 - Fax: 0 (462) 326 99 59
E-mail: info@visittrabzon.com