Rehber :
   
Ajanslar
Yonca Ajans
Tamamını Göster...
   
    Kullanıcı Adı:   
    Parola:           
                       
24.07.2009
Yüzen Fuar Bluexpo 2.Kez Kuzey Afrika Sularında


Fuarcılığın yeni rotası, suların ulaştığı heryere Türkiye’nin gücünü taşıyan Bluexpo, katılımcılarını 21 Ekim-01 Kasım 2009 tarihleri arasında Fas'ın Kasablanka, Cezayir'in Cezayir, Libya’nın Trablus, Mısır’ın İskenderiye liman ve ticaret kentlerinde binlerce profesyonel ziyaretçi ile bir araya geliyor.

Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası (TTSO ) Yönetim Kurulu Başkanı M. Suat Hacısalihoğlu, 2. Kez Kuzey Afrika ülkelerine açılan Yüzen Fuar Bluexpo Fuarı’nın organizatörünün Trabzonlu ADG firması olduğunu anımsatarak, bu ülkelere ihracat planlaması yapan firmalar için önemli bir fırsat olduğunu belirtti.

ADG Fuarcılık Yönetimi 2.Kez Kuzey Afrika’ya düzenlenen Bluexpo hakkında şu açıklamayı yaptı.

“Suların ulaştığı ülkelere Türkiye'nin gücünü taşıyan Bluexpo, Kuzey Afrika 2008 rotasında elde ettiği büyük başarı ve sağladığı yüksek müşteri memnuniyetinin ardından üçüncü rotasını yeniden Akdeniz'in parlayan yıldızı Kuzey Afrika'ya çevirmiştir.

Bluexpo 2009; yapı, makine, otomotiv, mobilya, tekstil, ev tekstili vb. sektörlerindeki katılımcılarını yeniden Kuzey Afrika ülkelerine ulaştırıyor.

Bluexpo katılımcıları, 21-22 Ekim Fas'ın Kasablanka, 24-25 Ekim Cezayir'in Cezayir, 27-28 Ekim Libya'nın Trablus, 31 Ekim-01 Kasım Mısır'ın İskenderiye ticaret kentlerinde profesyonel ziyaretçiler ile biraraya gelecek, ihracatımıza yeni açılımlar sağlayacaktır.

Profesyonel Ziyaretçi Çalışması

Bluexpo projesinin en önemli hedefi, katılımcıları doğru iş ortaklarıyla buluşturmaktır. Projede çok sayıda ziyaretçi değil, özenle seçilmiş profesyoneller hedeflenmiştir. ADG ve çözüm ortakları tarafından gerçekleştirilen ziyaretçi çalışmaları sonucunda ilgili ülkelerde hedef sektörde faaliyet gösteren işadamları arasından seçilen profesyonellerin fuarı ziyaret etmesi sağlanmaktadır. Bu kapsamda yatırımcılar, ithalatçılar, distribütörler, bayiler, resmi kurum yöneticileri, müteahhitlik firmaları, mimarlık mühendislik firmaları, danışmanlık ve hizmet firmaları, medya temsilcileri, üst düzey bürokratlar ve kamu yöneticilerinin fuarı ziyaret etmesi sağlanmaktadır.

Gidilecek Ülkelerde Uygulanan Fuar Programı

Bluexpo Projesi kapsamında her ülkede 2 günlük bir program uygulanır. Fuar iki gün boyunca sadece sektör profesyonellerinin ziyaretine açıktır ve her ülkede dış ticaret toplantıları düzenlenir. Ülkeye özel hazırlanan etkinliklerle kültür paylaşımı sağlanarak, dostluk ilişkileri güçlendirilir. Böylelikle hem ticari iş bağlantılarının gerçekleşmesi hem de etkin bir Türkiye imajının oluşturulması sağlanmaktadır.”

Toplam Okunma Sayısı : 2107

GülNet İnternet Hizmetleri, GülKom Mühendislik Bilgisayar Ltd.Şti.
Gazipaşa Mah. Cudi Bey Mektep Sok.Mahmut Reis Apt. No:7 Kat:2 Daire:4 Trabzon / TÜRKİYE
Tel: +90 462 326 61 42 - Fax: 0 (462) 326 99 59
E-mail: info@visittrabzon.com