Rehber :
   
İnşaat ve Yapı Malzemeleri
Astaş Beton
Ernil Yapı Market
NKY Necdet Kırhan Yazıcı
Tamamını Göster...
   
    Kullanıcı Adı:   
    Parola:           
                       
26.07.2009
Haçkalı Hoca merasimle anıldı


Haçkalı Hoca merasimle anıldı

   

       Trabzon Belediyesi ile Düzköy Belediyesi ortaklaşa olarak düzenledikleri merasimle Haçkalı Hoca anıldı.

   

       Düzköy'e bağlı Haçka yaylasında düzenlenen 13. anma merasimine Trabzon valisi Recep Kızılcık, Trabzon Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu'nun yanı sıra Trabzon Milletvekili Mustafa Cumhur, Samsun Milletvekili Cemal Yılmaz Demir, Belediye başkanları ve çok sayıda davetli katıldı. İlk olarak Cami içinde Kuranı kerim okunmasıyla başlanan merasimde Bilal Demiryürek ve Gülnihal korosu ilahiler söyledi. Daha sonra İlahiyatçı Ömer Döngeloğlu günün anlam ve önemi üzerine bir konuşma yaptı.

   

       Cami dışındaki etkinliklerde de Trabzon belediyesi Mehter takımı bir konser verdi. Konserin ardından merasime katılanlara yemek ikramı yapıldı.

   

       Trabzon belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, yaptığı konuşmada "Biz Trabzon Belediyesi olarak bu anma merasiminde birlikte olmaktan ötürü yaptığımız hizmet hiçtir çok fazlasına layıksınız. Biz hizmetlerle yorulmayız onur duyarız, şeref duyarız. Hizmet anlayışımız her yönde, her sahada ve bütün insanlığı kardeş kabul ederek devam edecektir. Sizin dünyaya bakışınızı yaşatmak ve yüceltmek için buradayız. Kültürüyle örfüyle ahlakıyla ve maneviyatıyla bu kentte sizlerle yaşatacağız.

   

Toplam Okunma Sayısı : 2006

GülNet İnternet Hizmetleri, GülKom Mühendislik Bilgisayar Ltd.Şti.
Gazipaşa Mah. Cudi Bey Mektep Sok.Mahmut Reis Apt. No:7 Kat:2 Daire:4 Trabzon / TÜRKİYE
Tel: +90 462 326 61 42 - Fax: 0 (462) 326 99 59
E-mail: info@visittrabzon.com