Rehber :
   
Oto Kuaför ve Halı Yıkama Tamamını Göster...
   
    Kullanıcı Adı:   
    Parola:           
                       
28.07.2009
Trabzonspor'da İzin Bitiyor


Trabzonspor'un Namibyalı futbolcusu Razundara Tjikuzu, yeni sezon öncesi iddialı konuştu...

 

Hollanda kampının yıldızlarından Razundara Tjikuzu, yeni sezon öncesi oldukça iddialı olduklarını belirterek, "Hazırlık maçlarında kalitemizi bir nebze olsun gösterme fırsatı bulduk. Lig başladığında bunu çok daha iyi göstereceğiz" dedi.

 

Trabzonspor'un İstanbul Büyükşehir Belediyespor'dan transfer ettiği Razundara Tjikuzu, yeni sezon öncesi iddialı konuştu. Davraz ve Hollanda kampının yıldızlarından olan Tjikuzu, çok kaliteli bir kadroya sahip olduklarını belirterek, "İsimlerin değil takımın ön plana çıkması gerekiyor. Hollanda kampında bunu başarmaya çalıştık. Hazırlık maçlarında kalitemizi bir nebze olsun gösterme fırsatı bulduk. Lig başlayana kadar da tam hazır hale geleceğimize, kalitemizi lige yansıttığımızda çok başarılı olacağımıza inanıyorum" dedi.

 

Tjikuzu, ligde bordo - mavili formayı giyeceği için çok heyecanlı olduğunu da vurgulayarak, "Buraya gelirken hiç tereddüt etmedim. Benimle ilgili tereddütleri olanlara da hazırlık maçlarında kendimi gösterdiğimi düşünüyorum. Ligde çok daha iyi olacağım. Takımda rekabet üst düzeyde olduğu için formamı korumak adına her zaman formum üst düzeyde olmalı. Bunun bilincindeyim. Yeni sezonda hem Avrupa'da, hem de ligde önemli başarılara imza atacağımıza inanıyorum" diye konuştu.

 

Gabrıc'te Geri Sayım Sürüyor

 

Trabzonspor, gündemindeki tek isim olan Hırvat Drago Gabric'i kadrosuna katmak için gün sayıyor. Bu futbolcu için temaslarını tüm hızıyla sürdüren bordo - mavili takımda, her ihtimale karşın alternatif bir transfer listesi de hazırlanıyor. Orta sahanın solunda oynayan futbolcunun kadroya katılmasının ardından bonservisi elinde olan bir iki futbolcuyla daha temas da bulunacağı öğrenilen Trabzonspor'un bu konuda aceleci olmadığı öğrenildi.

 

Trabzonspor'da İzin Bitiyor

 

Trabzonspor'da 13 günlük Hollanda kampının ardından futbolculara verilen üç günlük izin yarın sona eriyor. Yarın akşam yeni sezon hazırlıklarına kendi tesislerinde yapacağı çalışmayla başlayacak olan Trabzonspor, 1 Ağustos'ta Hollanda İkinci Lig takımlarından Maastricht'le yapacağı maçla sezona merhaba diyecek. Geçtiğimiz sezonlara oranla sezon açılış maçında sade bir tören düzenleneceği de iddia edildi.

Toplam Okunma Sayısı : 1611

GülNet İnternet Hizmetleri, GülKom Mühendislik Bilgisayar Ltd.Şti.
Gazipaşa Mah. Cudi Bey Mektep Sok.Mahmut Reis Apt. No:7 Kat:2 Daire:4 Trabzon / TÜRKİYE
Tel: +90 462 326 61 42 - Fax: 0 (462) 326 99 59
E-mail: info@visittrabzon.com