Rehber :
   
Fast Food & Cafe
Menekşe Fast Food
Keyf Fast Food & Cafe
Tamamını Göster...
   
    Kullanıcı Adı:   
    Parola:           
                       
28.07.2009
Trabzon'u 2011'e hazırlıyoruz


Başkan Gümrükçüoğlu, sahilde incelemelerde bulundu
"Trabzon'u 2011'e hazırlıyoruz"


       Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Trabzon'u 2011'e hazırlamak amacıyla yoğun bir çalışma proğramı başlattıklarını söyledi.

       Gümrükçüoğlu, beraberinde Başkan Yardımcıları ve Müdürlerle birlikte Trabzon sahilinde incelemelerde bulunarak yapılması gereken çalışmaları masaya yatırdılar.

       Beşirli'den Ganita'ya kadar olan bölgede incelemelerde bulunan Başkan Gümrükçüoğlu, daha güzel bir sahil için ışıklandırma, ağaçlandırma, temizlik, yeşillendirme, parklar, sportif alanlar ve diğer sosyal alanların yapılması, düzenlenmesi ve daha rahat kullanılması için gerekli çalışmaların başlatılması talimatını verdi.

       Başkan Gümrükçüoğlu, Trabzon'u 2011 oyunlarına en iyi şekilde hazırlayacaklarını belirterek, "Bu amaç doğrultusunda ilgili Başkan Yardımcıları ve Müdürlerimizle birlikte sahilde incelemelerde bulunduk. Karayolları tarafından projelendirilen bu alanlardaki bazı eksiklikleri yerinde tespit ederek yapılması yoluna gideceğiz. Sahilimizi gezinti spor ve dinlenme alanı olarak halkımızın hizmetine sunacağız. Burası Trabzon'un aynası haline gelecektir. Trabzon'a gelen misafirler için önemli bir gezinti alanı olacaktır." dedi

   

       Başkan Gümrükçüoğlu, sahilde temizlik çalışması yapan işçilerle birlikte bir süre kürekle çalışma yaptı.

Toplam Okunma Sayısı : 2064

GülNet İnternet Hizmetleri, GülKom Mühendislik Bilgisayar Ltd.Şti.
Gazipaşa Mah. Cudi Bey Mektep Sok.Mahmut Reis Apt. No:7 Kat:2 Daire:4 Trabzon / TÜRKİYE
Tel: +90 462 326 61 42 - Fax: 0 (462) 326 99 59
E-mail: info@visittrabzon.com