Rehber :
   
Orman Ürünleri
Şangün Orman Ürünleri
Tamamını Göster...
   
    Kullanıcı Adı:   
    Parola:           
                       
25.07.2009
Devlete söz verdi 'Dünya Şampiyonu olacağım'


Devlete söz verdi “Dünya Şampiyonu olacağım”

Trabzon Valisi Dr. Recep Kızılcık, Dünya Kıtalararası Orta Sıklet Boks Şampiyonu Selçuk Aydın'ı makamında kabul etti.

 Kabulde Trabzon Gençlik ve Spor İl Müdürü Şerif Özgür ile Selçuk Aydın'ın sponsoru işadamı İbrahim Hacıosmanoğlu'da bulundu.
 
Vali Kızılcık Aydın'ın zaten adını boks tarihine yazdırdığını, yazdırmaya da devam ettiğini belirterek, "Eskilerin güzel bir deyimi var. 'Marifet iltifata tabidir', bunun anlamı da şu; Başarı alkışlanmalı ve takdir edilmelidir. Gerçi başarılı olan insanlar mütevazi oldukları için pek bunu göstermek istemezler ama, her başarı alkışlanmalı, takdir edilmeli ve teşvik edilmelidir. Biz de bu amaçla daha başarılı olması için kendisini destekliyoruz, teşvik ediyoruz" şeklinde konuştu.
 
Selçuk Aydın ise kendisini makamında kabul eden Vali Kızılcık'a, kendine verdiği destekten dolayı teşekkür ederek, "Valimiz şehrimize yeni gelmesine rağmen bizi es geçmedi. Sağolsun bizi kabul etti. Memnun olduk, onur duyduk. Böyle şeyler bizi daha çok motive ediyor ve daha çok çalışmak zorunda olduğumuzu hissettiriyor. Önümüzde dünya şampiyonluğu için tek maç kaldı. İnşallah halkımın da desteği ile beraber onu da kazanıp Türk Boks tarihine adımı altın harflerle yazdırmak istiyorum. Kesinlikle bu moralle dünya şampiyonluğunu kazanacağıma inanıyorum. Ve Sayın Valimize söz veriyorum, çok çalışıp dünya şampiyonu olacağım” dedi.

Öte yandan Vali Kızılcık Sporun bütün alanlarında başarılı olmak istediklerini ifade ederek “Neticede biz sporun bütün alanlarında başarılı olmayı istiyoruz. Futbolundan, jimnastiğine ve boksundan diğer alanlara kadar… Tampare’de de gördük, gerçekten sporun bütün alanlarında yetenekli sporcularımız var” şeklinde konuştu ve ardından altınların Selçuk’un başarısına denk olmadığını fakat manevi yönden böyle bir düşünceleri olduğunu belirterek Selçuk Aydın’a 5 kıtayı temsilen 5 tam cumhuriyet altını hediye etti.

Toplam Okunma Sayısı : 2186

GülNet İnternet Hizmetleri, GülKom Mühendislik Bilgisayar Ltd.Şti.
Gazipaşa Mah. Cudi Bey Mektep Sok.Mahmut Reis Apt. No:7 Kat:2 Daire:4 Trabzon / TÜRKİYE
Tel: +90 462 326 61 42 - Fax: 0 (462) 326 99 59
E-mail: info@visittrabzon.com