Rehber :
   
Mobilya Mağazaları
Burak Mobilya
Mürtezaoğlu Mobilya
Efendi Mobilya
Gorz Mobilya & Pekerler Mobilya
Tamamını Göster...
   
    Kullanıcı Adı:   
    Parola:           
                       
26.07.2009
'Devletler geçmişleriyle vardır.'


Trabzon Valisi Dr. Recep Kızılcık Türkiye Muharip Gaziler Derneği Trabzon Şube Başkanı Seyyah Sağıroğlu ve Yönetim Kurulu Üyeleri’ni makamında kabul etti. 
 
Kabul esnasında Türkiye’de Muharip Gaziler Derneği olarak 50 derneğin bulunduğunu belirten Sağıroğlu, “İlimize atanmanızdan dolayı çok memnun olduk. Artvin, Rize, Gümüşhane, Giresun ve Bayburt illerimiz Trabzon İlimize bağlı olarak faaliyetlerini sürdürüyorlar. Mevcut yerimiz küçük olduğu için Ramazan Bayramından sonra yeni açacak olduğumuz yerimizin açılışına sizi de davet ediyoruz. Biz Kamu Yararına Çalışan bir dernek olarak sizlerden yardım bekliyor ve size başarılar diliyoruz.” dedi.
 
Vali Kızılcık da Devletlerin geçmişleriyle var olduklarını belirterek, “Geçmişine saygısı olmayan devletlerin geleceği de olmaz. Sizler devletimizin, milletimizin en zor şartlarında kendi canınızı tehlikeye atarak, vatan uğruna, millet uğruna, namus uğruna ve bu toprakların düşman potini altında ezilmemesi için büyük mücadele ettiniz. Dolayısıyla sizler bizlerin bugünlere ulaşmasında Türkiye Cumhuriyeti Devletinin ve Milletinin şanlı tarihinde önemli km. taşlarından biri olarak haksızlığa uğrayan, işgal edilmek istenen farklı ulusların da özgürlüklerine kavuşması için oralarda mücadele ettiniz.

 Tabii ki Kıbrıs bizim için çok farklı anlamı olan bir yerdir. Benim dayım da Kıbrıs Gazisidir. Şu an biz bu topraklarda bulunuyorsak bu sizlerin sayesindedir. Bizim askerlerimiz silahı olmasa bile göğsünü siper ederek “benim üzerime basmadan benim topraklarımı işgal edemezsiniz’ demiştir. Bu haykırışı bize Çanakkale’den sonra bir kez daha göstermiş oldunuz. Biz böyle milletin torunlarıyız. Kanunlar ölçüsünde size yardımcı olmak bizim görevimizdir. Vali olarak sizin yanınızda değil her zaman sizinle beraberiz” dedi.

Toplam Okunma Sayısı : 2370

GülNet İnternet Hizmetleri, GülKom Mühendislik Bilgisayar Ltd.Şti.
Gazipaşa Mah. Cudi Bey Mektep Sok.Mahmut Reis Apt. No:7 Kat:2 Daire:4 Trabzon / TÜRKİYE
Tel: +90 462 326 61 42 - Fax: 0 (462) 326 99 59
E-mail: info@visittrabzon.com