Rehber :
   
Kurumlar
İl Kültür Turizm Müdürlüğü
Karadeniz Teknik Üniversitesi
Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası
Trabzon Valiliği
Trabzon Mes. Eğit. Bil. Mer.
Beşikdüzü Belediyesi
Tamamını Göster...
   
    Kullanıcı Adı:   
    Parola:           
                       
28.07.2009
Kamu Etik Kurulu Eğitim Toplantısı yapıldı


Türkiye’de yolsuzluğun önlenmesi için Etik Projesi kapsamında Türkiye genelinde uygulanan Etik Liderlik Programının 5. toplantısı Trabzon’da gerçekleştirildi.
 
28-29.07.2009 tarihlerinde iki gün süreyle devam eden programa Tokat, Ordu, Giresun, Trabzon, Gümüşhane, Bayburt ve Rize illerinden Vali Yardımcıları, Belediye Başkan ve Yardımcıları, İl Emniyet Müdürleri, Sağlık Müdürleri, Özel İdare Genel Sekreterleri ve Milli Eğitim Müdürleri katıldı.
 
Parogramın ikinci gününde toplantıya Başbakanlık Etik Kurulu Başkanı Prof.Dr. Hilal Eryılmaz, Kurul Başkan Vekili Erdoğan Kesim ile birlikte katılan Trabzon Valisi Dr. Recep Kızılcık yaptığı konuşmasında Devlet vatandaş ilişkilerinin yasalarla belirlendiğini belirterek “Önceden kestirilemeyen davranışlar hukuki kurallarla düzenlenemez. Bunun dışındaki davranışlar etik kuralları çerçevesinde olmalıdır.” dedi.
 

Öte yandan Vali Kızılcık konuşmasında hukuk kuralları ile etiğin ilişkisini “Etik, hukuk kurallarının ete kemiğe büründürülmesidir.” şeklinde ifade etti.

Toplam Okunma Sayısı : 2374

GülNet İnternet Hizmetleri, GülKom Mühendislik Bilgisayar Ltd.Şti.
Gazipaşa Mah. Cudi Bey Mektep Sok.Mahmut Reis Apt. No:7 Kat:2 Daire:4 Trabzon / TÜRKİYE
Tel: +90 462 326 61 42 - Fax: 0 (462) 326 99 59
E-mail: info@visittrabzon.com