Rehber :
   
Sinemalar
Sinema Lara
Tamamını Göster...
   
    Kullanıcı Adı:   
    Parola:           
                       
30.07.2009
Hedef Gabric, Stepne Luis Garcia


Trabzonspor Asbaşkanı Hayrettin Hacısalihoğlu, Gabric'in transferinde önemli aşamalar kaydettiklerini ifade ederek, "Bu futbolcunun transferinin gerçekleşme ihtimali oldukça yüksek. Bunun dışında forvete de bir takviye yapabiliriz" dedi. 

Trabzonspor'da yeni sezon öncesi kadroyu güçlendirmek adına transfer çalışmaları tüm hızıyla sürüyor. Bordo - mavili takımın Asbaşkanı Hayrettin Hacısalihoğlu, DHA'ya yaptığı açıklamada, uzun zamandır gündemlerinde olan Hırvat futbolcu Drago Gabric'in transferinde önemli aşamalar kaydettiklerini belirterek, "Bu konuda çok fazla acele etmiyoruz. Ancak gerek futbolcu, gerekse kulübüyle yaptığımız görüşmelerde oldukça önemli aşamalar kaydettik. Bu nedenle Gabric transferinin gerçekleşme ihtimalini oldukça yüksek görüyorum. Birkaç gün içerisinde bu iş netleşir" diye konuştu. 

“Necati Ateş Gündemimizde Yok” 

Hacısalihoğlu, forvet mevkiine de bir takviye yapabileceklerini ifade ederek, "Bu sezon hem lig, hem Türkiye kupası, hem de Avrupa'da mücadele edeceğimiz için kadromuzu geniş tutmamız gerekiyor. Bu konuda forvete bir takviye yapma amacındayız. Herhangi bir sakatlık ve cezalı olma durumuna karşın önlem almak adına böyle bir arayış içerisine girdik. Ancak kesinlikle mevcut forvetlerimizin kalitesinden şüphe etmiyoruz. Gabric transferi gerçekleşirse yabancı kontenjanımız dolacağı için muhtemelen buraya yerli bir futbolcu düşüneceğiz" şeklinde konuştu. 

Hacısalihoğlu, Necati Ateş'in ise gündemlerinde olmadığını, Atletico Madrid'de forma giyen İspanyol futbolcu Luis Garcia'nın transferini ise Gabric'in transferinin gerçekleşmemesi durumunda düşünebileceklerini söyledi.

(Kaynak: Holiganspor)

Toplam Okunma Sayısı : 1992

GülNet İnternet Hizmetleri, GülKom Mühendislik Bilgisayar Ltd.Şti.
Gazipaşa Mah. Cudi Bey Mektep Sok.Mahmut Reis Apt. No:7 Kat:2 Daire:4 Trabzon / TÜRKİYE
Tel: +90 462 326 61 42 - Fax: 0 (462) 326 99 59
E-mail: info@visittrabzon.com