Rehber :
   
Aluminyum ve Yan Sanayi
Aktif Metal Yapı Tic. Ltd. Şti.
Üçgen Aluminyum San. Tic. Ltd Şti.
Mst Cam Alüminyum
Birlik Cam Balkon
Tamamını Göster...
   
    Kullanıcı Adı:   
    Parola:           
                       
30.07.2009
Yattaradan İstikrar Beklentisi


Broos'un yardımcısı Diyadin, Yattara için, "Beklentilerin hep büyük olduğu bir futbolcunun buna cevap vermesini bekliyoruz. Artık istikrarlı olmalı" dedi. 

Trabzonspor'da Hugo Bross'un yardımcılığını yapan Metin Diyadin, Gineli futbolcu Yattara'yı uyardı. Diyadin, "Yattara çok yetenekli bir futbolcu, ama artık istikrarlı olması gerekiyor" dedi. Yattara'nın iki haftaya kadar sahalara dönmesini beklediklerini belirten Diyadin, "Kendisinden beklentiler büyük. Bir an önce futbol oynamasını bekliyoruz. Yıllardır Trabzonspor'da... Artık istikrarlı olmalı... Kendisinden istikrar ve daha yüksek bir performans bekliyoruz; çünkü yetenekli olmasına rağmen istikrarlı bir çizgisi hemen hemen hiç olmadı. Artık bize tam anlamıyla katkı sağlamalı. Yattara, Trabzon'la özdeşleşmiş bir isim. Bana göre kampta iyi çalışıyordu, ama şanssız bir sakatlık geçirdi. Umuyorum iki hafta sonra sahalara dönecek" diye konuştu. 

Öte yandan Trabzonspor’un dün akşam saatlerinde yaptığı antrenmanı Trabzon Valisi Recep Kızılcık, Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu ve Emniyet Müdürü Feridun Boz ziyaret ettiler. 

Asbaşkan Hayrettin Hacısalihoğlu ve yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Sportif Direktör Ünal Karaman'ın karşıladığı Kızılcık, Gümrükçüoğlu ve Boz antrenmanı izleyerek, takıma başarılar dilediler. Sakatlığı nedeniyle idmana çıkamayan Yattara ve Kaptan Egemen heyete ziyaretten duydukları mennuniyeti dile getirdiler.

Toplam Okunma Sayısı : 1909

GülNet İnternet Hizmetleri, GülKom Mühendislik Bilgisayar Ltd.Şti.
Gazipaşa Mah. Cudi Bey Mektep Sok.Mahmut Reis Apt. No:7 Kat:2 Daire:4 Trabzon / TÜRKİYE
Tel: +90 462 326 61 42 - Fax: 0 (462) 326 99 59
E-mail: info@visittrabzon.com