Rehber :
   
Uzungöl Tesisleri Tamamını Göster...
   
    Kullanıcı Adı:   
    Parola:           
                       
30.07.2009
Trabzonspora Dev Rakipler


Gruplar Trabzon için çok önemli ama Fırtına´yı 7 Ağustos´taki kurada Roma, Lazio, W. Bremen, Zenit, Valencia, Ajax gibi zorlu rakipler bekliyor. 

Trabzonspor için bu sezon Avrupa’da başarı çok önemli. Fanatik Gazetesi'nin haberine göre Bordo-Mavililer, Avrupa Ligi’nde gruplara kalırsa hem prestiji artacak hem de kombine satışlarından, yayın gelirlerine kadar kulübün mali portresi bundan olumlu olarak etkilenecek. 

Geçen sezon Avrupa Kupaları’na katılma sözü veren yönetim bunu gerçekleştirdi. Şimdi hedef gruplara kalmak. Gerçi Fırtına, bu kulvarda Fenerbahçe ve Galatasaray’a göre bir adım önde, en azından tek tur oynayacak. Ancak iki İstanbul temsilcisi rakiplerini elemeleri durumunda 7 Ağustos’taki kuraya seribaşı olarak girecek. Bordo-Mavililer ise seribaşı değiller ve kuraya ikinci torbadan katılıyorlar. 

Yıllardır Süren Hasret! 

Karadeniz temsilcisini, burada geçen sezonun finalisti Werder Bremen, Villarreal, Fatih Tekke’nin takımı Zenit Petersburg, Benfica, Valencia, Ajax, Everton, Heerenveen, Lazio, Hertha Berlin, Dinamo Bükreş, AEK, Aston Villa gibi rakipler bekliyor. 3. ön elemeden gelmesi muhtemel Hamburg, PSV, Roma, S.Bükreş, Lille, Basel, C.Brugge, A.Wien, M.Kharkiv, A.Bilbao, Hapoel Tel Aviv de olası rakipler arasında. Trabzonspor, 4. tur maçlarını 20-27 Ağustos tarihinde oynayacak. 

UEFA’nın yeni formatıyla ilk kez oynatacağı Avrupa Ligi, geçmişteki UEFA Kupası’nın aksine takımlara mali açıdan da büyük getiri sağlayacak. Son yıllarda Avrupa Kupaları’nda başarılı bir tablo çizemeyen Trabzonspor, geçen sezonu boş geçmişti. 2007 yılında da artık oynanmayan İntertoto Kupası’nda Vllaznia’yı safdışı bırakmış, ardından isimsiz Rumen temsilcisi Otelul Galati’ye elenmişti.

Toplam Okunma Sayısı : 1873

GülNet İnternet Hizmetleri, GülKom Mühendislik Bilgisayar Ltd.Şti.
Gazipaşa Mah. Cudi Bey Mektep Sok.Mahmut Reis Apt. No:7 Kat:2 Daire:4 Trabzon / TÜRKİYE
Tel: +90 462 326 61 42 - Fax: 0 (462) 326 99 59
E-mail: info@visittrabzon.com