Rehber :
   
Akvaryum & Evcil Hayvanlar
Trabzon Akvaryum
Tamamýný Göster...
   
    Kullanýcý Adý:   
    Parola:           
                       
30.07.2009
"Tanıtım Eksikliğimizi Giderdiğimizde Dünya Pazarlarında Önemli Yer Bulacağız"


Çaykur Genel Müdürü Ekrem Yüce, günümüzde organik gıdalara olan talebin gittikçe arttığına dikkat çekerek, bu tercihin Türk çayı için büyük bir avantaj teşkil ettiğini bildirdi.

 

Finlandiya’nın Tampere kentinde yapılan 10. Avrupa Olimpik Gençlik Oyunları’na katılan 48 ülkenin vatandaşlarına Çaykur’un ürettiği çaylardan bizzat kendisi tanıtım yapan Ekrem Yüce, “Tanıtım eksikliğimiz var. Son yıllarda önemli mesafe kaydetmemize rağmen, daha çoğunu yapmalıyız. Dünyanın en naturel çaylarını üretiyoruz. Tanıtım eksikliğimizi giderdiğimizde inanıyorum ki, gelecekte dünya pazarlarında önemli bir yerimiz olacak” dedi.

 

Çaykur’un dünyanın dört bir yanında bayileri oluşmaya başladığına da dikkat çeken Ekrem Yüce, özellikle Avrupalıların tercih ettiği sallama diye tabir edilen çayda Çaykur’un kalite bakımından sektördekilerin tümünden çok önde olduğunu da ifade etti.

Toplam Okunma Sayýsý : 1863

GülNet Ýnternet Hizmetleri, GülKom Mühendislik Bilgisayar Ltd.Þti.
Gazipaþa Mah. Cudi Bey Mektep Sok.Mahmut Reis Apt. No:7 Kat:2 Daire:4 Trabzon / TÜRKÝYE
Tel: +90 462 326 61 42 - Fax: 0 (462) 326 99 59
E-mail: info@visittrabzon.com