Rehber :
   
Mutfak, Banyo Mobilyaları
İtaly Mutfak Banyo
Saray Yapı Mimarlık
Favori Mutfak & Banyo
Tamamını Göster...
   
    Kullanıcı Adı:   
    Parola:           
                       
28.07.2009
Asbaşkanımızın açıklamaları


Asbaşkanımız Hayrettin Hacısalihoğlu, bugün (Perşembe) takımımızın yaptığı sabah idmanının ardından basın mensuplarının sorularını cevapladı.

Hacısalihoğlu'nun "Takımımızın yeni sezon için iyi hazırlandığı, herkes tarafından kabul edilen bir gerçek. Bu şartlarda lige ve Avrupa Kupası maçlarına hazır bir şekilde başlayacağımızı düşünüyoruz" açıklamasının ardından basın mensuplarının soruları geldi. 

 

Hajduk Split'in sol kanat oyuncusu Gabric'in transferinin gerçekleşme olasılığı üzerine sorulan soruya Asbaşkanımız, "Gabric'in transferiyle ilgili görüşme yapıldı. Yol da alındı. Ancak kulübünde yeni seçim yapılmış olması ve bu nedenle orada doğan boşluktan dolayı transfer gerçekleşmedi. Ancak kısa zamanda gerçekleşebilir. Öncelikli düşünülen, transfer edilme imkanı olan oyuncu Gabric." cevabını verdi.

Hacısalihoğlu, "Trabzonspor gibi bir kulüpte, son transfer diye bir sınırlama olmaz. Şartlara, takımdaki form durumuna ve doğabilecek sakatlıklara yani ihtiyaca göre transfer yapılır ya da yapılmaz. Ancak şu an için Gabric'in dışında transfer düşünmüyoruz" dedi.

 

Yattara konusunda da görüşlerini dile getiren Hacısalihoğlu, “Yattara bizim oyuncumuz. Teknik heyetimiz de onu kadroda görmek istiyor. Profesyonel kulüplerde transfer hadisesi sezon boyu sürer. Türkiye liglerinin devam ettiği dönemlerde bazı ülkelerde sezon başı oluyor. Bu nedenle sizde transfer olmasa da onlarda olabiliyor. Şu an için transferi ya da gönderilmesi düşünülen oyuncu değil. İlerleyen günler ne getirir onu bilemeyiz" yorumunu yaptı.

 

Sivasspor’un Anderlecht karşısında aldığı 5-0’lık yenilginin Türkiye için ölçü olmayacağına da değinen Asbaşkan Hayrettin Hacısalihoğlu, “Avrupa maçları ve hazırlık müsabakaları kendi içlerinde değerlendirilmesi gereken müsabakalardır. Sivasspor geçen yıl ligi üst sıralarda bitirmiş bir ekip. Başarılı bir takım. Biz de bu maça sezona iddialı başlamak için önem veriyoruz. İnşallah iyi oynar ve istediğimiz sonuçla Sivas'tan döneriz" görüşünü savundu.

 

Son olarak, oynanan hazırlık müsabakalarında kendisini şaşırtan futbolcu olup olmadığı yönündeki soruya da Hacısalihoğlu şu karşılığı verdi: "Şaşırtan demeyelim de memnun olduğum Tijikuzu var. Hakikaten o mevkideki eksiği kapatacak diye düşünüyoruz. Umuyoruz bu performansını lig boyu devam ettirir”


Toplam Okunma Sayısı : 1829

GülNet İnternet Hizmetleri, GülKom Mühendislik Bilgisayar Ltd.Şti.
Gazipaşa Mah. Cudi Bey Mektep Sok.Mahmut Reis Apt. No:7 Kat:2 Daire:4 Trabzon / TÜRKİYE
Tel: +90 462 326 61 42 - Fax: 0 (462) 326 99 59
E-mail: info@visittrabzon.com