Rehber :
   
Yöresel Ürünler
İslamoğlu Gıda
İskenderoğlu Şarküteri
İmamoğlu Yöresel Ürünler
Sürbisa & Sürmene Bıçakçılık
Trabzon Silah Sanayi
Gurme 61 Şarküteri
Tamamını Göster...
   
    Kullanıcı Adı:   
    Parola:           
                       
01.08.2009
Olimpiyat bayrağı bu gün göndere çekilecek


2011’de Trabzon’da yapılacak olan 11. Avrupa Olimpik Gençlik Oyunları’yla ilgili hazırlıklar sürdürülüyor.
 
18-25 Temmuz 2009 tarihleri arasında Finlandiya’nın Tampere kentinde gerçekleştirilen oyunların 10’uncusunda Trabzon Belediye Başkanı Orhan Gümrükçüoğlu tarafından teslim alınan olimpiyat bayrağı yarın ( 1 Ağustos 2009 Cumartesi) saat 16.00’da düzenlenecek törenle Atatürk Alanı’ndaki göndere çekilecek.
 
Daha sonra ise Oyunların Hazırlık ve Düzenleme Kurulu (HDK) aynı gün saat 17.00’de Zorlu Grand Hotel’de Devlet Bakanı Faruk NafizÖzak’ın başkanlığında toplanacak.
 
Tampere’deki oyunların değerlendirmesi ile Trabzon’daki hazırlıkların gözden geçirileceği toplantıya oyunlardaki 9 branşın Federasyon Başkanları’nın yanı sıra, Vali Recep Kızılcık, Belediye Başkanı Orhan Gümrükçüoğlu, KTÜ Rektörü Prof. Dr. İbrahim Özen, Spor Organizasyonları Baş Koordinatörü Mehmet Atalay, Kredi ve Yurtlar Kurumu Genel Müdürü Hasan Albayrak, Gençlik ve Spor Genel Müdürü Yunus Akgül’de katılacaklar.
 
Bu arada oyunlarda müsabakaların gerçekleştirileceği 9 branş olan, basketbol, voleybol, hentbol, jimnastik, tenis, bisiklet, judo, yüzme ve atletizm ile ilgili federasyonların teknik temsilcileri de yarın Trabzon’daki tesislerde incelemelerde bulunup, eksikleri ve yapılması gerekenleri tespit edecekler.
Toplam Okunma Sayısı : 2056

GülNet İnternet Hizmetleri, GülKom Mühendislik Bilgisayar Ltd.Şti.
Gazipaşa Mah. Cudi Bey Mektep Sok.Mahmut Reis Apt. No:7 Kat:2 Daire:4 Trabzon / TÜRKİYE
Tel: +90 462 326 61 42 - Fax: 0 (462) 326 99 59
E-mail: info@visittrabzon.com