Rehber :
   
Konsolosluklar
Konsolosluklar
Tamamını Göster...
   
    Kullanıcı Adı:   
    Parola:           
                       
03.08.2009
Trabzonsporda Kuruluş Etkinlikleri


Trabzonspor’un 42. Yıl etkinlikleri kapsamında bugün Meydan Parkı'ndaki Atatürk Anıtı'na çelenk bırakıldı. Başkan Sadri Şener ve Divan Başkanlık Kurulu Başkanı Ali Özbak'ın çelenki sunduğu törene yönetim kurulu ve kurul üyeleri katıldı.

Daha sonra 42. Kuruluş yıldönümü etkinlikleri kapsamında düzenlenen bilgilendirme toplantısı yapıldı. Trabzon Valisi Recep Kızılcık, eski başkanlardan Ahmet Celal Ataman, Salih Erdem, Başkan Sadri Şener, yönetim kurulu üyelerimiz, kurul üyelerimiz ve camiamızın önde gelen isimlerinin katıldığı bilgilendirme toplantısında ilk olarak Kurumsal İletişimden Sorumlu Kulüp Genel Müdür Yardımcısı Altuğ Atalay bir konuşma yaptı. Etkinlikler ve kulübümün bugüne kadar yaptığı faaliyetler hakkında bilgilendirme içerikli bir konuşma yapan Atalay’ın ardından kürsüye Başkan Sadri Şener geldi.

Başkan Şener, konuşmasında kulübümüzün gelirlerine değindi. Öncelikle TS Club gelirlerinde yaşanan artışla ilgili bir değerlendirme yapan Şener, “Geçen ay TS Club’larla ilgili 1 trilyon 140 bin lira gelir elde etmişiz. Geçen sene yıllık 5-6 milyon lira gibi bir gelir elde edilirken bu yıl 10 milyon lira hedefleniyor. Bu da yılda iki iyi transfer demek. Fenerbahçe’de yayın gelirleri 3. sırada iken bizim birinci kalemimiz oluyor yayın gelirledi. Yani diğer gelirlerimizi arttırıcı çalışmalara devam etmeliyiz. Bu ayın 14’ünden sonra Trabzoncell anlaşmasını imzalayacağız Türk Telekom yetkilileriyle. Buradan ciddi bir gelir hedefliyoruz. Yani 100 liralık bir faturadan 30 lira kar elde edeceğiz. Bizden sonraki nesillere bırakacağımız değerler olacak bunlar. Biraz da transferlerden bahsedeyim. Birinci ağızdan duyun istiyorum. 4 Oyuncu aldık ve dün bu oyuncuları izledik. Geçen sezon zaten bu kadar transfer yapacağımızı söylemiştik. Doğru olan da budur. Ancak tek sıkıntımız kombine rakamlarının tutmaması. Belki zaman içinde tutturacağız. Kombine satışlarından doğan bu açığı kapatmak için çalışıyoruz” ifadelerini kullandı.

Toplantıya katılamayan eski başkanlaran Mehmet Ali Yılmaz ise bir telgraf gönderdi. Yılmaz toplantıya katılamamasını şu satırlarla açıkladı: “Yoğun programım, kulübümüzün kuruluş ve yeni sezon açılış etkinlikleri kapsamında düzenlenen bilgilenderme toplantısında aranızda bulunamamamı ne yazık ki engelledi. Birle ve beraberliğin, geçmişi şampiyonluklarla dolu güzide kulübümüze sunacağı yeni başarılardan hiç kuşkum yok. Camiamızın 42 yıllık tarihine, başkanlığınızda üstün değerlerin ekleneceği inancıyla yeni sezonun hayırlı, uğurlu olmasını dilerim. Bu vesile ile tüm konuklara selam ve sevgilerimi sunarım.”

Toplam Okunma Sayısı : 1873

GülNet İnternet Hizmetleri, GülKom Mühendislik Bilgisayar Ltd.Şti.
Gazipaşa Mah. Cudi Bey Mektep Sok.Mahmut Reis Apt. No:7 Kat:2 Daire:4 Trabzon / TÜRKİYE
Tel: +90 462 326 61 42 - Fax: 0 (462) 326 99 59
E-mail: info@visittrabzon.com