Rehber :
   
Nakliyat Şirketleri
Yaylıoğlu Nakliyat
Tamamını Göster...
   
    Kullanıcı Adı:   
    Parola:           
                       
04.08.2009
Trabzon'da İlk Kayıt Düzenlenen Törenle Yapıldı


Trabzon’da doğal gaz çalışmaları devam ediyor. Kente doğalgaz verilmesi için son aşamaya gelinirken bugün Doğalgaz aboneliğinin başlaması için ilk kayıt yapıldı.

Trabzon’a ilk doğalgaz kalkınma mahallesinden başlamak üzere verilecek bu nedenle bugün kalkınma mahallesi Gençlik merkezinde Doğalgaz aboneliği başlaması için ilk adım atıldı. Gençlik merkezinde yapılan törene; Trabzon Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Karadeniz Gaz müdürü Recep Ünveren, Trabzon Ticaret Sanayi Odası başkanı Suat Hacısalihoğlu, Müsiad Başkanı Ahmet Sarı, AKP merkez ilçe Başkanı Yılmaz Büyükaydın ve vatandaşların katılımıyla gerçekleşti. Başkan Fevzi Gümrükçüoğlu Doğalgaz aboneliği şartları için rakamlar vererek konuştu.

Gümrükçüoğlu yaptığı açıklama’da ,Doğal gaz konusu Trabzon’un beklentisi idi ve “Trabzon’a doğal gazın Eylül veya Ekim ayında verilmesi beklenirken %40 tamamlanmış olan doğalgaz boru hattının 4 mahallede, 64 sokağa bağlantısı yapıldı. Doğalgaz verilen bölgelerde Vatandaşlar ödemelerini 10 taksit halinde yaparak doğalgazlarını bağlatabilecekler” dedi.Daha sonra belediye başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu,ilk doğal gaz abonesi oldu..

Toplam Okunma Sayısı : 1841

GülNet İnternet Hizmetleri, GülKom Mühendislik Bilgisayar Ltd.Şti.
Gazipaşa Mah. Cudi Bey Mektep Sok.Mahmut Reis Apt. No:7 Kat:2 Daire:4 Trabzon / TÜRKİYE
Tel: +90 462 326 61 42 - Fax: 0 (462) 326 99 59
E-mail: info@visittrabzon.com