Rehber :
   
Basın Kuruluşları
Kuzey TV
Aktif Radyo
Taka Gazetesi
İlk Haber Gazetesi
Kuzey Ekspres
Trabzon Tv
Tamamını Göster...
   
    Kullanıcı Adı:   
    Parola:           
                       
06.08.2009
Büyükler Türkiye Plaj Voleybolu Şampiyonası, Artvin'in Hopa İlçesi'nde Başladı


Hopa Belediyesi'nin katkılarıyla 10. Kültür, Sanat ve Deniz Festivali kapsamında gerçekleştirilen ve 9 Ağustos Pazar günü sona erecek şampiyonaya, 12'si erkek, 8'i bayan olmak üzere toplam 20 takım katılıyor.

 

Hopa Kaymakamı Mustafa Erkayıran ve Belediye Başkanı Turan Kasımoğlu, şampiyonanın açılışına katılarak maçları izlediler.Voleybol Federasyonu Plaj Voleybolu Koordinatörü Erkal Taş, yaptığı açıklamada, Türkiye Plaj Voleybolu Şampiyonası'nın bu yıl sadece Hopa'da yapıldığını söyledi.Ekonomik sıkıntılar yüzünden bu yaz tek organizasyon düzenlediklerini belirten Taş, "Hopa önceki senelerde marka olmuş organizasyonlara imza attı. Bugün de yine aynısını yapıyor. Ayrıca Hopa insanının misafirperverliği bizleri mutlu ediyor. Bu turnuvanın ardından önümüzdeki yıllarda burada daha büyük organizasyonlara imza atacağız" dedi.

 

Kaliteli sporcuların bu organizasyonda yer aldığını belirten Taş, "Organizasyonda 12 erkek, 8 bayan takımı var. KKTC'den de sporcular bu şampiyonada var. 5 gün gibi uzun bir zaman dilimine sahip olduğumuz için maçları da 5 güne yaydık. Pazar günü yapılacak final maçları ile şampiyona sona erecek. Dereceye giren takımlara kupa ve madalyalarının yanı sıra para ödülleri de verilecek" diye konuştu.Şampiyonanın ilk maçında Pınar Asri-Gülben Şahin ikilisi, İnci Kumova-Çiğdem Taşkıran ikilisini 2-0 mağlup etmeyi başardı.

Toplam Okunma Sayısı : 1781

GülNet İnternet Hizmetleri, GülKom Mühendislik Bilgisayar Ltd.Şti.
Gazipaşa Mah. Cudi Bey Mektep Sok.Mahmut Reis Apt. No:7 Kat:2 Daire:4 Trabzon / TÜRKİYE
Tel: +90 462 326 61 42 - Fax: 0 (462) 326 99 59
E-mail: info@visittrabzon.com