Rehber :
   
İlaçlama Hizmetleri
Beşyıldız İlaçlama Trabzon
MDPM İlaçlama
Tamamını Göster...
   
    Kullanıcı Adı:   
    Parola:           
                       
19.08.2008
Hazırlıklar tam gaz


      Trabzonspor, ligin ilk haftasında kendi sahasında Ankaraspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarını sürdürüyor.
Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde Teknik Direktör Ersun Yanal yönetiminde yapılan çalışmaya milli takımlarda bulunan Gökhan Ünal, Tolga Zengin, Selçuk İnan, Ceyhun Gülselam, Barış Memiş, Onur, Song ve Tony Sylva katılmadı. Toplam 8 milli oyuncusundan yoksun olarak Ankaraspor maçı hazırlıklarını sürdüren Bordo-mavili takımda Teknik Direktör Ersun Yanal, aşırı sıcak ve nem nedeniyle çalışmayı kısa tuttu. Bordo-mavili futbolcular, düz koşu ve ısınma hareketlerinin ardından antrenmanın geri kalan bölümünde
salonda çalıştı.
     Antrenmana geç katılan Gineli yıldız İbrahim Yattara ise Teknik Direktör Ersun Yanal'ın sorgusuna takıldı. Yanal'ın Yattara'ya neden antrenmana geç katıldığını sorması üzerine Gineli oyuncu, giydiği ayakkabılarla ilgili bir sorun yaşadığını ve kendi giydiği ayakkabıları bulamadığını, bu yüzden geç katıldığını iletti. Ersun Yanal ve yardımcı antrenörlere dert yanan Yattara, daha sonra takımla birlikte çalışmaya başladı.
Öte yandan Trabzonspor Kulübü tarafından kuruluşunun 41. yıl etkinlikleri kapsamında bugün saat 18.00'de Ziyabey Sitesi'nde Atatürk Alanı'na kadar 'Kuruluş Yürüyüşü' yapılacak. Ziyabey Sitesi önünde toplanacak olan kortej, Atatürk Alanı'na kadar yürüyerek anıta çelenk koyacak. Daha sonra akşam yemeği ile etkinlikler sürecek.

Toplam Okunma Sayısı : 2487

GülNet İnternet Hizmetleri, GülKom Mühendislik Bilgisayar Ltd.Şti.
Gazipaşa Mah. Cudi Bey Mektep Sok.Mahmut Reis Apt. No:7 Kat:2 Daire:4 Trabzon / TÜRKİYE
Tel: +90 462 326 61 42 - Fax: 0 (462) 326 99 59
E-mail: info@visittrabzon.com